Vasi altındayım, cinsiyet uyum sürecime ve özel hayatıma bu kadar karışabilir mi?

Arkadaşlar geçmiş hukuki dava yüzünden bana vasi atandı adli kontrol tedbir amaçlı karar verme yetimle ilgisi yok. Benim e devletim kontör onda hangi hastaneden randevu aldım saat kaçta gittim görüyor sonra neden niye niçin aldın. Randevu almam sebebi cinsiyet uyum sürecinde başlamak için, işyerinde kadın kıyafetlerine bakıyorum baba denecek şeytan kişi sana abiye alayım kırmızı abiye albayım kırmızı nasıl model istersin dedi. Bende sanane tersen mi kalktın dedim. Evde kardeşim kaç kız var dedi vasim denen şeytan baba 2 kız var dedi kız kardeşim abimde kız baba evet ben öyle bir mi dedim şeytan baba kişi ne zaman olacan diyor. Sanki ameliyat çok basit zannediyor. Bana hastane önemi bir iş diyor. Cinsiyet uyum süreci kişiye sıkı bağli haktır başkası da vasi de bedenime kimliğime ne olacağıma karar veremez.
Bana itaat et, herşeyi itiraf etmemei istiyor.
Dava vasi süresi 2028 sonlarına doğru bitiyor.
şu an diktatör gibi baskı var üstümde.
Oto yıkama da çal işiyorum günlük 1000 alıyorum dedim şeytan baba ya yok yetmiyor adresi, sahibi nereli kaç yaşında zayıf mı kilolu mu diyor 7 sülalesini soruyor.
Cinsiyet uyum süreci kişiye sıkı bağli haktır pendik EAH uyum süreci ne engel teşkil eder mi?
Bu kararı ben verebilirim. Bİlgisayarda cinsiyet değişikliği ni gördü neye baktığımı kurcalıyor. Akşam cinsiyet değişikliği ne diyor bende hiç bilmiyor musum yaptım valla ilk defa senden duydum o nasıl bir şey dedim.

Vasi altındayım, cinsiyet uyum sürecime ve özel hayatıma bu kadar karışabilir mi?