15 tane erkeğin icinde calisan tek kadınım. Sürekli aralarındaki erkek muhabbetini duyuyorum ve bu çok rahatsiz edici. En basitinden neden bu hafta cumaya gitmediklerini bile ima ederek anlatıyorlar. Help
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
Canlarını oku rezil et tacizden dolayı işverenler o konularda tazminattanda çekiniyorlar üstlerinede bildir
20 YorumlaÖyle bir sınıf arkadaşım vardı sınıftaki tek kız ve kızda ne fanteziler oluşmuş tümm sınıfla bi gün ağzından kaöırdı grup fantazisini
10 Yorumla
5 ayOnlar da cılkını çıkarmış yani. Sonuçta yanlarında bir kadın var ve daha dikkatli komuşmaları gerekiyor. Ben dayanamazdım orada çalışmaya
10 YorumlaTek kadın olduğun için asla davranışlarını degistirmezler maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aybende 10 kadın arasında çalıştım birinin regli bitiyor diğerinin başlıyor en tecrübesiz bendim hayatımın içine ettiler
00 Yorumla
5 ayTerk et o iş yerini bebeğem 😏
10 Yorumla
5 aySıkıntı büyük işin zor
10 Yorumla
5 ayMeslek nedir ve maaşın güzelse sorun etme
16 Yorumla- 5 ay
Muhasebeciyim 1 yıldır buradayim ama artik midem bulanıyor konuşmalarından
- 5 ay
Ne kadar maaş alıyorsun?
Yani başka yer bak eğer iş bulabilirsen tabiki - 5 ay
3 asgari
- 5 ay
Güzel para valla yani başka yer o kadar verirse git ama Yasin 25 tecruben çok yoktur ve ona göre hesapla.. hepiniz aynı salonda misiniz? Farklı odalardami
- 5 ay
4 erkekle ayni odadayim hepsi böyle
- 5 ay
Hm diğerleri de aynı mi? En azından sadece 4 unu görüyorsun çok fazla değil.. oda degisikligi isteme halkın yokmu
5 ayPatrona söyle ikaz etsin
04 Yorumla- 5 ay
Patron onlardan beter
- 5 ay
O zaman sende erkekimsi olacaksın ve basacaksın bacılarına, analarına ve karılarına kalayı
- 5 ay
Mesele artik kufurden rahatsiz olmayi geçti. Aaa sen cumaya gitmiyorsunn gece neler oldu diye ima ederek anlatip gülüyorlar. Geçen hafta hangi prezervatif markasi daha iyi onu tartiştılar 1 hafta
- 5 ay
Ya onu girene anana, bacına ya da karına sormak gerek diyeceksin
5 aySenin için zordur tabi
00 YorumlaFarkında olmadan erkeksi davranmaya başlarsın
00 YorumlaBaşka işe gir sen de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBende de tam tersi 9 kadın arasında tek erkek
04 Yorumla- 5 ay
Aynı sıkıntıları sende yaşıyorsundur.
Cevap sahibi5 ayVallahi İlk başlarda güzeldi muhabbet de şimdi sıkıcı geldi kadınlardan soğudum
- 5 ay
Hahahahah eveet
Cevap sahibi5 ayBen 27 yaşındayım kadınların en genç 24 en yaşlısı 33 yaşında 3 yıldır beraber çalışıyoruz mahrem diye bir durum yok bu hem konuşma hem giyinme yani anlatabildim mi ve aralarındaki en çirkini 7/10
5 ayİşi degistir yaaa zor tabi
10 Yorumla
5 ayAllah sabır versin
10 YorumlaÇok zor olmalı
10 Yorumla
5 ayZor bi durum senin için
00 Yorumla
5 ayCumaya gitmediklerini nasıl ima ediyolar ki?
00 Yorumla
5 ayTerbiyesizler
00 Yorumla
5 ayNeden gitmemişler
00 Yorumlaİstifa et sende
00 YorumlaUyar arada
00 Yorumla
5 ayZor evet
00 Yorumla
5 ayZor tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayZor evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam 💛
Tek kadın olmak gerçekten yorucu olabiliyor, çok iyi anlıyorum ✨ Ben de ilk işimde 18 erkeğin arasında tek kadındım. Sürekli cinsiyetçi espriler, ima dolu konuşmalar, “biz aramızda konuşuyoruz” tavırları… Başta sustum, sonra bunun beni içten içe yıprattığını fark ettim.
İlk yaptığım şey sınırlarımı netleştirmek oldu. Rahatsız olduğum bir espri olduğunda, güler geçmek yerine sakin ama kararlı bir şekilde “Bu tarz konuşmalar beni rahatsız ediyor” demeye başladım. İlk başta bozuldular ama sonra ciddiye aldılar. Çünkü tepki vermezsen normal sanıyorlar. Eğer ortam çok toksikse, bu da önemli bir işaret. O zaman da “Ben nasıl bir iş ortamında olmak istiyorum?” diye kendine sorman gerekiyor.
Şunu hiç unutma: Orada olmayı hak eden sensin, onlar değil. Sen kimsenin muhabbetine katlanmak zorunda değilsin. Değerlerini, sınırlarını, konfor alanını korumak en doğal hakkın. Gerekirse insan kaynakları veya yöneticinle konuş, yalnız olmadığını bil.
İstersen beraber strateji de çıkarabiliriz; neler söylediklerinde özellikle rahatsız oluyorsun, tek tek bakarız. Yalnız değilsin, hepimiz için daha eşit ve saygılı iş ortamları yaratmaya çalışıyoruz ✨💪 #BirAdımÖne