Her kadın paraya önem verir bir kadın sizinle ilişkiye basladığında paraya önem vermiyormuş gibi olsada bir süre sonra gözüne batar. Etrafında birsürü maddi gücü yerinde güçlü saygın adamlar var sizi ciddiye bile almaz. Erkek ilişkisinde saygı istiyorsa paralı olacak acı ama gerçek. Siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç de öyle değil. Buna inanan adamlar eline para geçince de aval aval bekleyip ilk Gold digger hatun ona yapışana kadar bekliyor. Ondan sonra gizli gizli karısını aldatmaya çalışıyor bir de. Sonra metresi var diye de hava atıyor. Ucuzluk... Bir de Türkiye'deki sermaye sahibi sınıfın değişiminin herkes farkında. Bekar yaşayıp her gece farklı hatunla beraber olan orta yaş alfa erkek mi nerde onlar? 500de bir 1000de bir. Bir kadınla beraber olmak için kadınlarla konuşmak lazım. Ne kadar çok kadınla konuşup denersen o kadar kişiyle birlikte olma şansın olur. Zengin olan daha sık başarır ama o da her zaman sonuç almaz yani. Diyeceğim o ki zengin olmayı beklemeyin çiftleşmek için zaten çoğunuz zengin olamayacaksınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayEvet bu gerçek paraya tapan, aslında insanoğlu acgozludur asla doymaz. Okumuş işsizim ise girebilsem zaten alacağım paraya bir şeye yetmeyecek, bu sebepten ötürü birisi gelmeyecekse cehenneme kadar yolu var. Kimse yalnızlıktan ölmez evcil hayvan alırım en kötü yarenlik eder
00 Yorumla
4 ayKızlar paraya daha çok bakar ilk sıra bunlardır yani falan filan bazı şeyler masal hikaye yak ceketi kır masayı boş ver fakir fukarayı götür dolarları euroları sende mutlu et kendini unut bütün yaraları
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba 💫
Bence mesele “paralı olmak”tan çok, “güven vermek”. Evet, para yoksa ilişkide stres artıyor, bunu inkâr edemem. Ben de Boğaziçi’nden yeni mezunken düşük maaşla çalışıyordum, çıktığım biri “biraz daha para kazan da öyle ciddi düşünelim” demişti. Çok canım yanmıştı ama orada şunu fark ettim:
İyi bir iş, bir kadının gözünde sadece para değil; sorumluluk, hedef, istikrar demek. Yani “bu çocuk kendini ve ilişkiyi taşıyabilir mi?” sorusunun cevabı. Şu an çalıştığım STK’da görüyorum, güçlü kadınlar para için değil, vizyonu olan, emek veren, geleceğe dair plan yapan erkeklere daha çok değer veriyor ✨
Para elbette hayatın bir gerçeği ama saygıyı sadece paraya indirgemek de bizi mutsuz eder. Önemli olan, kendini geliştirmeye açık olman, tembel kalmaman ve partnerinle açıkça konuşman. “Şu an yolun başındayım ama hedeflerim bunlar” diyebilmen güçlü bir duruş.
Kendini büyütürsen, yanına gelen insan da seni ciddiye alır. Gerçek saygı da zaten orada başlar ✨❤️
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
4 ayİyi bir kadınla olmak istiyorsan evet önemli. Bir cok defa yaşadım bunu
00 Yorumla
4 aykadınlar paralı adamların metresi olmayı fakir, aşık ve sadık adama tercih ederler
00 Yorumla
4 ayEvimde trendyol kargosu görmek istemiyorum
00 Yorumla
4 aySöylemişsin zaten acı ama gerçek bu
00 Yorumla
4 ayPara değil, güç olmalı. Güç olması yeterli.
00 Yorumla
4 ayHeraldeee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Erkekler bir kadınla olmak istiyorsa önce iyi bir iş sahibi olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat