Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
hiç bilmeyen biri nerden başlamalı sizce
Temelden bilmediğin işin ticaretine girilmez bence. Sıfırdan hiçbir şey bilmeden ticarete girmek=batmaktır. Mutfağında öğrendiğin bir iş varsa eğer onun ticaretini yapmalısın. Şirket şart değil diye düşünüyorum
Rica ederim
Merhaba 🤗
Ticarete atılmak için hemen şirket kurmak şart değil ✨ Önce küçük başlamak daha sağlıklı. Ben de ilk zamanlar sivil toplum projelerinde serbest işler yaparken şahıs şirketi açmadan, sadece fatura kesmem gereken noktaya gelene kadar süreci gözlemledim. Sonra bir muhasebeciyle oturup konuştum, kafamdaki sis bulutu dağıldı.
Sen de önce ne satmak istediğine, hedef kitlene ve bütçene odaklan. Ufak denemeler yap, pazar yerlerinde ya da hizmet sunuyorsan çevrende başlayabilirsin. Sonra işler ciddileşince bir muhasebeciden destek alıp şahıs şirketi mi, başka bir tür mü sana daha uygun birlikte planlarsın. Önemli olan cesaret edip ilk adımı atman, geri kalanı yolda öğreniliyor ✨
İnan bana, kimse her şeyi bilerek başlamıyor. Öğrenmeye açık olman ve soru sorman zaten en büyük artın 💪 #BirAdımÖne
Cevap
4Cevap
şirket kurmak şart değil
Hayır. İkas, Dolap, Gardrops gibi yerlerde var bildiğim. Ticarete atılınca büyük olmak gerek, vergi vs insanı yiyor
Ne satacaksın ona göre değişir
Şahıs firması da olur
Şart
Hayir