Zaten erkek seçiminde zekâ olarak geride bir kadın milletine sahibiz. Büfeci adam üniforma giyip en az 5-10 kadını götürdü kısa sürede üstelik bunlardan da para istedi hesabı bloke olduğu içinmiş, her kadına vurup geçmiş kral

Zaten erkek seçiminde zekâ olarak geride bir kadın milletine sahibiz. Büfeci adam üniforma giyip en az 5-10 kadını götürdü kısa sürede üstelik bunlardan da para istedi hesabı bloke olduğu içinmiş, her kadına vurup geçmiş kral

Uniformalı meslekler farkındaysan emniyet ve savunma alanlarını temsil eder. Yani vatandaşın en güvenilir bulduğu kitle olmaları normaldir. Birilerinin de kalkıp bu güveni suistimal etmesi kadınları haksız yapmaz.
Fotodaki kadınların sorunu ise kendilerine bakmayıp öyle adam istemeleri. Gerçek genç yakışıklı bir teğmen kalkıp da kart kadınlarla mı evlenecekti yani?
Erkek düşkünlüğü mü? Sana gelselerdi bu kadar eleştirmeyecektin ama.
Genç çıtır olsalar bile cahil oldukları belli. Üsteğmen adamın gerçekten talip olacağı eğitimli kültürlü kadınlara bu tarz sahtekarlar dadanamaz bile. Ancak böyle cahilleri kandırırlar.
Sorun düşük zeka değil hadsizlik...
Ayrıca bu üniforma ve erillik zaafı erkeklerin kadında sarı saç ve cilve zaafı gibi bir şey.
Hoş erilliğin anlamı da çok yanlış anlaşılıyor da neyse. Erkekler resmen eril olmayı utanç verici bir şey olarak görmeye kadınları da erilliği çekici bulduğu için yermeye başladı.
Sana öyle geliyordur. Ona bakarsan genç kadınlar da dayıları dolandırıyor. Pavyonda tarla satan dayı muhabbeti ile bu teğmen mevzusundaki kadınların sorunu aynı. Ama nedense dayıları dolandıran kadınlar dayılardan daha suçlu görülüyor.
Ne kadınların ne de erkeklerin tamamının akıllı olmasını bekleyemeyiz. Böyle canım olacak ki akıllılar yolunu bulsun.
Her neyse sonuç olarak birilerini kandırmaya çalışmak saygı duyulacak bir şey değil.
Burada bazen bakire olmadığı halde zar diktirip kocasını kandırmak isteyenlerin soruları da oluyor ve ben o kızlarla evlenen erkeklere için oh iyi olmuş hakediyorlar demiyorum mesela. Hiçbir erkek haketmez bunu çünkü.
Mağdur olanlara kendilerini düşürdükleri durumdan ötürü acırsın sadece. Sen ise resmen seviniyorsun iyi olmuş diye düşünüyorsun. Bu da senin kadınlara pek ulaşamayan biri olduğun izlenimini veriyor kusura bakma. Bana bakmadılar o yüzden herşeyi hakediyorlar kafası doğru bir kafa değil.
Bu ülkede üniformalı da olsa üniformasız da olsa her erkeğin bazı durumlar haricinde evlenmeye hakkı var. Üniformalı erkeği beğenen evlenen kadın da düşük zekalı olmuyor. Birebir ortak tanıdıklar aracılığı ile tanışmamış ve kimliğini araştırmamış sadece sosyal medyadan fake uniformalılara aldanırsa zeka seviyesi tartışılabilir. Seni seçecek kadın da seni seçti diye ultra süper zeka olmaz.
Demek ki sadece canım ulaşabiliyorsun
Haber zaten dolandırıcılık haberi de üniforma konusu niye insanlara batıyor anlamıyorum. Mesele tam olarak üniformanın çekiciliği de değil statü meselesi zaten, o yüzden teğmen çocuk uzmandan fazla ilgi çekiyor, ikisi de scrubs giyer doktor hemşireden fazla ilgi çeker (maddiyattan bağımsız olarak da söylüyorum maddiyat diyecekseniz çok daha fazlasını kazanıp daha iyi şartlarda yaşayan diş hekimlerinden de fazla ilgi görüyorlar). Aynı şey benzer şekilde kadında da olur hastanede gördğn mü en dikkat ve ilgi çeken grup hekimler, gerek tavırları gerek de onlara yüklenen değerle insanların kafasında ideal olarak konumlanıyorlar.
Cübbeyi giymiş hukukçular, hastanedeki beyaz önlüklü doktor, dışarıda gördüğünüz subay bir zahmet daha tercih edilebilir konumda olsun aynı sosyokültürel seviyede değilseniz.
Ha onlarla beraber olan kesim de kendi dengi insanlardan oluşuyor, orası ayrı ;)
Eic için teşekkürler
Merhaba 💫
Üniforma değil, güç ve güven vaat eden her imaj insanları etkileyebiliyor; bunu sadece “kadınların zekâsına” bağlamak çok haksız. Dolandırıcılık mağduriyeti cinsiyet tanımıyor. STK’da çalışırken hem kadın hem erkek onlarca mağdur hikâyesi dinledim; ortak nokta kandıranın suçu, kandırılanın değil. Suçu kadınlara yüklemek yerine, eğitim, farkındalık ve hukuki yaptırımlara odaklanmak çok daha çözümcü olur ✨ #BirAdımÖne
Cevap
4Cevap
Hiç üzülmüyorum, mis gibi efendi kaliteli erkekler varken kafalarını kullanamayıp saçma sapan insanlara gidip ağlıyorlar
adamda hiç asker duruşu yok zaten
Allah hidayet versin kızların bu üniformalı adam düşkünlüğüne
benim ilgim yok olan düşünsün
Selam sana imparator😆😆🤠😆🤠
Karizma olduğu icin
Layıklarında boğulsunlar.
Kıskanmaa