Az para ile hangi işleri yaparak home office kendi işimi kurabilirim?

Global bir şirket de çalışıyorum sayısını unuttuğum mesleklerim var Satınalma-idari işler-İnsan kaynakları-Satış destek op. uzmanı, veri girişi, tahsilat uzmanı gibi birçok alanda 35 yaşıma kadar deneyim sahibi oldum. O kadar çok sıkıldım ve yoruldum ki bu yaşıma kadar adaletsiz işletmeler ve patronlar yüzünden hasta olma evresine geldim. Ya çalışanına göz süzüp bakan patronlar, ya 3 kuruşu hak görenler, ya çok iş verip maaşda adaletsiz davrananlar, ya da mobbing e maruz bırakanlar. Kaç işten istifa ettim artık unuttum. Alnımın teri ile çalışıp emekli olana kadar bir yerde yıllarca çalışmaya hasretim. En son 7 yıl bir yerde çalıştım oda küçülmeye gidince çıkmak zorunda kalmıştım. Şu anda çalıştığım global bir şirket de 1 yıllık çalışanım,3 iş birden yapıyorum ama aldığım maaş 29 bin di ve hakkıma girildi, şirketin herkese yaptığı genel zam bana yapılmamış bunu öğrendim, zammımdan çalındı ve iş bakıyorum şuanda, ben shoppier mağazadan bir ürün satmak istiyorum ve bu başarılı olacağımı düşündüğüm bir ürün fakat alternatif önerileriniz var mı homeoffice de olabilir, ne yapabilirim başka hangi meslek ve iş fikirlerini önerebilir siniz. çok yoruldum çok işçi olmaktan:(

Az para ile hangi işleri yaparak home office kendi işimi kurabilirim?