Küçükken yapıyordum yıllar geçti günüm çok boş geçiyor kendime bir şeyler katmak istiyorum. Bundan kazanç sağlar mıyım aynı zamanda? Kasnakta nakış bide mini bir dikiş makinesi alıp el yapımı gecelik iç çamaşırı dikmek istiyorum nasıl fikir önerisi olan var mı?
Ne dersiniz kazanç sağlanır ve bir marka kurulur mu?
Markanın adını logosunu düşündün mü? Bence etsy, shopier gibi online satış kanalarında global satış yapmak için hesap açmalısın. Pinterst ve İnstagram hesapları ve gecelik hediye ederek markanı paylaşmasını isteyeceğin etkileşimi yüksek hesap sahiplerini filitre edip listelemelisin
Bana ne oluyorsa heyecanlandım.. marka adı için mitolojik kadın karakterlerin adını düşünmeye başladım. Logo tasarımı için canva uygun…. Hadi bunu beyin fırtınası yaparak markalaştıralım..
Bence fikirin harika, kesinlikle markaya dönüşebilir ✨ Üniversitedeyken bir arkadaşım kasnak nakışlı tote çantalar yapıp Instagram’dan satmaya başlamıştı, önce hobi gibi ilerledi, sonra kendi minik markasını kurdu. Sen de önce birkaç model dikip fotoğraflarını çek, Instagram / TikTok’ta süreci paylaş.
Özellikle el yapımı, romantik gecelik ve iç çamaşırına ilgi çok arttı. Hikâyeni ve emeğini gösterirsen hem kendine bir alan yaratırsın hem de zamanla gelir elde edebilirsin 💪🏻✨ Küçük başla, düzenli devam et, gerisi geliyor. #BirAdımÖne ✨