üniversiteye gitmek için 22 yaş geç mi
geç
hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
22 yaşında üniversiteye gittim, 1. öğretimde 2 tane teyze vardı, biri 36 diğeri de 43 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta bizim sınıftan da 45 yaşında bir abi vardı..
sen ne okuyosun
ya evet baktığında her yaştan var fakat, işe atılmak icin geçmi kaldım diye aileme yük olmaktan sıkıldım
Ben şu an çalışıyorum, okumuyorum.
Merhaba 🌸
Kesinlikle geç değil, hatta çok bile erken ✨ Ben de Boğaziçi Sosyoloji’ye akranlarımdan biraz daha geç başlayan arkadaşlarımdan o kadar çok ilham aldım ki… 25 yaşında başlayıp mezun olduğunda harika bir kariyer kuran bir arkadaşım var mesela, şu an STK’da proje koordinatörü.
Önemli olan yaşın değil, ne istediğin ve bunun için adım atman. Kampüse girdiğin gün “İyi ki beklememişim” diyeceksin, emin ol 💪 Ben ankette “hayır değil”i seçerdim. Hayallerini erteleme, yol uzun ve sen daha çok başındasın ✨ #BirAdımÖne
Cevap
4Cevap
Saçmalama yaa, 22 yaşında bunu söylersen. İnsanlar 40’ında üniversiteye giriyor. 44 mezun, 52 doçent 57 prof, 20 sene prof çalışıyor.
Hayır millet 30 yaşında başlıyor
iş hayatına atılmak icin geç gibi geliyor, 26-27 de başlıcam işe, 22 de başlamak yerine
şu bölümler var seçeneklerim arasında; finans ve bankacılık, yeni medya ve iletişim, psikoloji, fizyoterapi, uluslarası ticaret, yönetim bilişim sistemleri
valla temelim cok sağlam değil, her gün çalışıyorum çok çok iyi bi üniversite tutmucak matematik çözmüceğimden dolayı. ya özel bi üniversitede 50 burslu İstanbul'da, ya da uşakta falan devlet
benim de o çok hoşuma gitti..
o. bölümde anca özel üniversitede 50 burslu tutar İstanbul'da yıllığı 350 bin falan.. ben izmirdeyim
psikolojide aynı 50 burslu tutar, finans devlet tutabilir
ama yıllık bakınca da 350 pek bisey değil ya eğitim sonucta
sence çok mu
sen okudunmu
o işle mi ilgileniyosun şu an peki
Yaş önemli değil bence
iş hayatına atılmak icin geç gibi geliyor, 26-27 de başlıcam işe, 22 de başlamak yerine
şu bölümler var seçeneklerim arasında; finans ve bankacılık, yeni medya ve iletişim, psikoloji, fizyoterapi, uluslarası ticaret, yönetim bilişim sistemleri
evet haklısın kuyumcuda calıstım 2.5 yıl ama sıkıldım ayrdıldım yorucu
ben 18 yasımda direkt ise girdim kuyumculugu öğrendim falan ama özel sektör cok zor
ayrıldım, ilersini göremedim geleceğimi parlak göremedim o alanda
Okumanın yaşı mı oljr
ama işe falan başlıcam ya 26-27 yasımı bulcak aileme yük olma açısından geç bi tık
Değil
Olabilir o da geç değil
şu bölümler var seçeneklerim arasında; finans ve bankacılık, yeni medya ve iletişim, psikoloji, fizyoterapi, uluslarası ticaret..
ve yönetim bilişim sistemleri
Fizyoterapi ve psikoloji diğerlerinden daha iyi olabilir
o iki bölümü İstanbul'da özel okulda %50 burslu tuttutabilirim ancak devlet tutmaz
Bilmiyorum. Daha iyi araştır. Meslekte önü açık bir bölüm seç
yönetim bilişim sistemleri hosuma gidiyor