25’li yaşlarda kariyer, para ve hayat düzeni yeniden kurmak bu kadar mı zor?

Açıkçası geçen yıl çalıştığım kurumdan istifa ettim ve şimdi freelance olarak psikolojik danışmanlık yapıyorum. Bir kurumda da danışan görüyorum ancak net bir gelirim yok çok dalgalı. Danışanlar maddi yetersizlikten devam problemleri yaşıyor. Ve bu da beni zorluyor. 25 yaşıma geldim hala aile evinde yaşıyorum, arabam yok… Hep düşük ücretlere çalışmak durumunda kaldığımız için özel kurumlar artık beim için seçenek bile değil. Böylesi de çok belirsiz. Çok vaktim var bu da biraz sıkıyor beni. Alese çalışmaya başladım belki kpss de olabilir. Ama bilmiyorum evlilik sürecindeyim atama nasıl olur gerçekten atanmak istiyor muyum. Gerçekten sürekli durmadan kendimi geliştirdim. Eğitimlerime müthiş paralar harcadım ama böyle karşılığını alamıyor olmak üzüyor….

Güncellemeler
4 ay
Bir de hayatımdaki kişi düzenli gelirli birini istiyor konuşmalarından anlıyorum. Bazen kendimi bu anlamda yetersiz de hissediyorum…
Bu arada ort gelirim 30-35k vardır ama yetmiyor abi nasıl bir zamandayız…. Tek artısı az çalışarak iyi kazanıyorum
25’li yaşlarda kariyer, para ve hayat düzeni yeniden kurmak bu kadar mı zor?