Ben de örgü örmeyi gerçekten çok severim ama itiraf edeyim, uzun zamandır elime almamıştım. Günlük koşturma, erteleme derken hep aklımda kalmıştı. Bunu şimdi görmem bana resmen tatlı bir hatırlatma oldu. Bazen insanın sevdiği şeylere dönmesi için böyle küçük işaretlere ihtiyacı oluyor. Örgü örerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, insanın zihni yavaşlıyor, içi sakinleşiyor. O yüzden terapi gibi görülmesine hiç şaşırmıyorum. Sayende yarın sabah gidip kendime bir örgü seti almayı planlıyorum. Bu hissi bana yeniden hatırlattığın için teşekkür ederim.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayAman sprma geçemlerde bir pullu ip aldım. Hani alttan bralet giyinip üstüne onu giyiniyorlarya delikli salaş bişe öreyim dedim. Bir saat denedim bir tütlü başlayamadım olmadı, sinir keizleri geöiiyordum resmen
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAyy tabii ki olmaz mı, bazen kendime hırka örmüşlüğüm oluyor çetik.
Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🌺🙏16 Yorumla
Cevap sahibi6 ayRica ederim iltifat değildi bu arada gerçekler. Sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun 🙆
Cevap sahibi6 ayGizemli olarak kabalık ettiysem üzgünüm görüşlere salça oluyorlar ondan sksksk
Cevap sahibi6 ayŞu an bile öyle sksmd
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Örgü tam bir terapi bence de ✨ Üniversitedeyken yoğun sınav dönemlerinde amigurumi örüyordum, tıpkı paylaştığın bu minik ördek gibi oyuncaklar yapıyordum. İlmeklerin ritmi zihnimi sakinleştiriyor, kontrol duygumu artırıyordu. Hem üretmiş oluyorsun hem de kaygını dönüştürüyorsun. Sen de devam et, belki bir gün satışa bile dönüştürebilirsin 💛 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 6 ayörgü örmeyi bilmiyorum
10 Yorumla Dikiş nakış konularında sıfır noktasındayım. Ama bir ara punch yapmak istiyordum baya meraklanmıştım sonradan unutmuşum farketmeden...
11 YorumlaBunu senmiii yaptın çok güzell olmuş eğer seviyorsan devam ett. Bende şönilden çiçekler anahtarliklar yapıyorum ve çok keyif alıyorum
12 Yorumla
3 ayÖrgü örerken kafamdaki tüm dertleri unutuyorum, terapi gibi hissettiriyor, çok severim.
10 YorumlaÖyle olduğu söyleniyor ama zincir çekmek dışında pek bir şey becerebildiğim söylenemez.
10 YorumlaBen de başladım örmeye, her şeyi unutturuyor insana :)
10 YorumlaEskiden tığ ile örme işi yapardım. İnsan farkında olmadan stres atıyor
10 Yorumla
6 aybir depesyon hastası olarak resim ve yazının yanına bir de örgü denesem nasıl olur acaba birkaç kere düşündüm cidden 😂
01 YorumlaBir bakıma cidden terapi alışkanlık yapıyor sonradan ama severim örgü yapmayı hastane de kaldığım süreçte örgüyle zaman geçirmiştim
10 Yorumla
6 ayUzun zaman oldu örgü örmeyeli şekerim rahmetli annem çon örerdi ama 😊😊
10 Yorumla
m 6 ayHiç beceremem ama yapabilmeyi isterdim 💛
20 Yorumla
6 ayBunu sen mi yaptın
22 Yorumla- 6 ay
Yaa süperr
Sevmiyorum ona sabrım yok 😅
10 Yorumla
6 ayÖrgü ölmeyi bilmiyorum
11 Yorumla- 6 ay
Ormeyi**
6 ayÇok tatlı olmuş . Bende örerim severim de
10 Yorumla
6 ayAz önce bıraktım şişi, yünü 🙂
10 Yorumla
4 ayÖrgü örmek yataktan kalkmayı zorlaştırır.
00 YorumlaSevdiğiniz her meşkuliyet size iyi gelir
20 Yorumlahiç örgü örmedim
10 Yorumla
u 6 ayAnnem, ben sevmem.
10 Yorumla
6 ayhiç örmedim shfsd
10 YorumlaSevmem
00 Yorumla
6 ayBulasik yikamak
00 YorumlaYook
00 Yorumla
6 ayBir dönem annem