Kadınlar çalışmasaydı keşke diyorum bazen. Neden geçinmeleri zor?

Şirkette kendilerine cevap alamadıkları için iş arkadaşından yakınmış kıdemlilere. Halbuki ben ofisten başka bir kıza yazdım ve cevap alamadığım için şikayet etmedim kimseye. Ayrıca başka bir arkadaşa daha yazdım o da cevap vermedi o soruma ama yine de kimseye bahsetmedim ve ona bile bir şey demedim.

Benim cevap alamadığım arkadaşı şikayet etmişler bu arada kızlar. Yakınmışlar yani.

Önceki çalıştığım yerde de bir kızın saygısızca patavatsızca ben tuvaletteyken üzerimde ışığı kapatması (bilerek) işten atılmıştım bunu işverene söyledim diye.

Yani olayın hangi tarafında olursak olalım haklı da olsak yine kadınları gözeten ve her durumda onların isteklerini yapan bir sistem var iş hayatında. Erkeklere ayrımcılık yapılıyor. Bu haksızlık. Feminizm yüzünden iş hayatında erkeklere ayrımcılığa uğruyor bence çünkü hep feministlerin ve feminist zihniyette olanların başının altından çıkıyor bu tarz erkek düşmanı fikirler ve uygulamalar

Güncellemeler
4 ay
Başka şirketlerde çalışan erkek arkadaşlarım da kadınların genelde geçimi zor ve problemli olabiliyorlar diyor. Yani böyle genel bir kanı var. Zaten ev geçindirmiyorlar, fatura ödemiyorlar, kimseye bakmıyorlar. Kendi hesaplarına çalışıyorlar. Başkalarına bakan kadınlara sözüm yok ama bence bazı kadınların ev hanımlığı yapması ve çalışmaması daha iyi olurdu. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Kadınlar çalışmasaydı keşke diyorum bazen. Neden geçinmeleri zor?