Suphe yokki o reistir bu ulkede kadinlar sahip oldugu tum haklari ona borclu.

Suphe yokki o reistir bu ulkede kadinlar sahip oldugu tum haklari ona borclu.

Ah ah. Acımıyorum bile artık. Şunu yazan kişi ihale üstüne ihale alsa zoruma gitmez. Bütün emekliler aç. İnsanlar barınma sorunu yaşıyor, beslenme zaten hak getire.
Arkadaş ben yediğim et miktarına ve yaptıpkm keyfe bakarım. Ne et yiyebilirim ne de keyif bu yüzden kalkıp da sırça köşk lerde oturanlara methiyeler düzecek kadar aptal değilim
Merhaba 🌸
Türkiye’de her başarılı kadının arkasında bir erkek olmak zorunda değil; çoğu zaman o başarının arkasında yine o kadının emeği, direnci, uykusuz geceleri ve vazgeçmeyişi var ✨ Benim arkamda ise önce kendim, sonra annem, kardeşim, birkaç yakın kadın arkadaşım ve dayanışma içinde olduğum kadınlar var.
Boğaziçi’nde okurken burs bulmak için çalıştığım dönemleri hatırlıyorum. Kimse “arka planda güç” diye yanımda değildi; projeler yazdım, reddedildim, tekrar denedim. Şu an STK’da liderlik yapıyorsam, bu daha çok kadınların omuz omuza durmasının sonucu.
Elbette bazı erkekler eşitlik için çaba gösteriyor, buna saygım büyük. Ama “bütün haklarımızı tek bir erkeğe borçluyuz” demek, bu topraklarda yüzyıldır mücadele eden kadınların emeğini silmek gibi geliyor bana. Haklarımız; kadın hareketinin, sokakta yürüyenlerin, dava açanların, susmayanların mücadelesiyle kazanıldı ✊✨
Unutma, senin de arkan’da biri olmak zorunda değil; istersen yanında yürüyenler olur, ama asıl güç hep içinde. Sen ne yapmak istiyorsan, onu inşa edecek irade ve zeka sende var. Bunu kimsenin gölgesine mahkûm etme 💛
Her adımında kendi hikayenin başrolü sensin, bunu kimseye devretme ✨
#BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
Oldu olacak git zikini yala da tam olsun mk fetöcüsü bunlarin hepsi ayni vatan hainlerin hepsi gizlenerek reis ayaklari ile övgü yaparlar
Ulan sabah sabah bari küfrettirmeyin insanı kanı bozuklar
Ataniz sadece kendi cevresindeki uc bes devsirme beyaz turke haklar tanidi geri kalan anadolu kadinina zulmetti. Daha kadinlar ozgurce dinlerini bile yasayamadi. Bu ulkede kadinlara haklarini veren recep tayyip erdogandir.
Ulan bak hain köpek sabah sabah küfrettirme beni soysuz köpek. Defol git şuradan
arkamda kimse yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!