Çalışmaya meraklı kadınların akılsız olduğunu düşünüyorum sizce neden?

Yani git düzgün ve işi iyi olan bir adamla evlen rahatla çocuklarına annelik kocana karılık yap ne diye senin amacın dışarı çıkıp çalışmak olmuş. Yaz kış dinlenmeden ara vermeden hem ev işleri hem çalışma hayatı Yani bu eziyeti kendinize layık görüyorsanız ben daha size ne diyeyim? Şimdi derler ki kocanın eline bakmamak için veya boşandığınızda ortada kalmamak için çalışmak zorundasınız diyorsunuz. Tamam üniversite mezunu olun diplomanız elinde olsun. Eğer ki öyle bir durum yaşarsanız bir yerde çalışabilirsiniz ama sadece böyle bir ihtimal için yıllarınızı çalışmaya vermek gerçekten çok saçma yıpratıcı. belki de boşanma gibi bir durum hiçbir zaman olmayacak. belki eşinle mutlu olacaksın. ama sırf küçük bir ihtimal için kendinizi yıpratmanız akılsızca geliyor. Bu çalışma hayatı zaten kadınlara uygun değil birkaç meslek dışında. Zaten kadınlar kadınlığını yitirmeye başlamışlar. Kendilerine çalışıp hayatını attıklarından beri. O stres, o iş yükü sizi erkeksileştiriyor. Gelin bi bunu araştırın. Bunun biyolojisine, psikolojisine, evrimsel sürecine, her şeyine bakın göreceksiniz.
Çalışmaya meraklı kadınların akılsız olduğunu düşünüyorum sizce neden?