Benim gibi soldan soǧuyan var mı?

20 yildir her türlü eşitligin savunucusu oldum lgbtinin arkasinda durdum ve hala da duruyorum kadinlarin eşit olmasini savundum. Ama son 2 yildir bazi engelli fenomenlere yapilan feminist saldirilarini görünce feminizmden soǧumaya başladim bu feministlerin birkaçıyla adan gibi diyalog kurmaya çaliştim ve tartıştım karşiliginda "Sen duyarli olmaya devam et o zaman, engelli oldugu için mazur gormek zorunda degilim, banane yaptiginin farkinda degilse" gibi tepkiler aldim bu fenomen kişinin engelli rolü yapan sahtekar bir tacizci olduǧu bile söylendi. O günden sonra 20 yillik solculugumu bitirmeye karar verdim. Çünkü ben boyle insanlarla ayni safta yer almam.

Güncellemeler
4 ay
Eger o engelli olan insanlar gercekten magdursa amenna ama sirf sizin davranis kalibiniza uymuyor noldugundan habersiz masum insanlara tacizci sapik damgasi vurursaniz kimse sizin magduroiyetinizi onemsemez.
Güncellemeler
4 ay
Eger o engelli olan insanlar gercekten sucluysa amenna ama sirf sizin davranis kalibiniza uymuyor diye noldugundan habersiz masum insanlara tacizci sapik damgasi vurursaniz kimse sizin magduroiyetinizi onemsemez.
Benim gibi soldan soǧuyan var mı?