Benim oldum olası bir hayalim vardı moda tasarım okumak beyin kanaması geçirince liseyi bıraktım şimdi 26 yaşındayım halen içimde bir ukte bunlarda benim tasarımım yapay zeka ile inanmak istemeyen inanmasın ama yenede olabilirmiyim
Şu an 26 yaşındasın içinde hâlâ öldürmediğin bir hayal var. Bunun kesin gerçekleşeceğini veya gerçekleşmeyeceğini söylemek mümkün değil. Ama senin bunu deneyeceğini söylemek ve senin bunu yapman mümkün. Yaşın bu durumda hiç bir önemi yok. Önemli olan senin istek ve bu duruma olan inancın. Denemeye başla bunu yaparkende yaşını ve diğer olumsuzlukları görmezden gel. Zorlu bir yol olacak bu konuda hemfikiriz ama buna değecek. Bir gün başaramazsan da "ben elimden geleni yaptım ama olmadı" demekle, "keşeke deneseydim" demek arasında uçurum var. Unutmadan şairin de dediği gibi; "Her deneyen başaramaz ama başaranlar mutlaka deneyenlerdir." Lütfen dene
İstemekle yapmak başka şeylerdir. Nasıl koşullarda yaşam sürdüğüni bilemeyiz. Zorlu bir bataklıkta h çicek açmakla kır bahçesinde çicek açmak arasında elbette farklar vardır. Her istediğin olmuyor ki herkesin her istediği olmaz. Ama bundan sonraki isteklerinin olmaması için bir sebep değil. Moda tasarımcı olmak istiyor musun?
Merhaba canım ✨ Asla geç değil… Hem de hiç. Tasarımların muhteşem görünüyor, cidden profesyonel bir koleksiyona bakıyormuş gibi hissettim ✨ Ben de sosyoloji okurken sivil toplum alanına yönelmekte geç kaldığımı düşünüyordum, sonra ilk küçük adımı attım, hayatım tamamen değişti.
İstersen açık liseyle diplomanı tamamlayıp moda tasarım bölümlerine bakabilir, aynı anda Instagram’da ya da Pinterest’te küçük bir portfolyo oluşturabilirsin. Önemli olan o içindeki isteği susturmamak. Senin yaşın değil, cesaretin belirleyecek yolunu ✨ Vazgeçme, gerçekten ışığın var. #BirAdımÖne ✨
asla gec degil…aklinda kalmasin basla bi yerden abla dunyaya bi kere geliyoruz sen bunu yapsan da yapmasan da yaslanip olceksin en azindan yapmis olarak git bu dunyadan🫶