Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çalmışsa olmaz. Yarın bir gün hırsızlıktan hapse girebilir.
06 Yorumla
Soran4 ayknk kusura bakma sizce benlikte pompacı olarak çalışmış kızdan olur mu yazmıştim otomatik çevri öyle yapmış doğrusu bu
Soran4 ayknk benim için paranın değerini bilip bilmesi önemli değil temiz kalpli olması önemli ve karakteri
Soran4 ayistersen olayı anlatayım ama uzun ve karşık
Soran4 aytamam ben yazayım sen müsait olunca cevap verirsin knk
Pompa çalandan olmaz
01 Yorumla
Soran4 ayknk kusura bakma sizce benlikte pompacı olarak çalışmış kızdan olur mu yazmıştim otomatik çevri öyle yapmış doğrusu bu
Neden olmasın
19 Yorumla
Soran4 ayolay çok karışık ve uzun istersen anlatırım
Soran4 ayanlatayım mı
Soran4 aybazı yerleri eksik yazabilirim sonra eksik yazıp fark ettim yerler olursa onları da altına eklerim o yüzden kusra bakma
Soran4 aynerden anlatcam başka
Soran4 ayxper seviyen yeterli değil diyo o yüzden geçemiyorum özele
Soran4 aybiz 4-5 aydır yeni bir bina da oturuyoz biz geldimizde bina bomboştu aile apartmanı parayı ilk biz verdik ama onlar bizden önce tanışındılar apartmana babası iri yapılı bi adam inşaat çalışıyo annesi de temiz kalpli bi insan annesini tanıyorum ara sıra bize gelip gidiyo kızda bu son 2 haftadır bize geliyo 15 tatil de ablam ve annemle sohbet ediyolar her geldinde en az 4-5 saat kalıyo ama ben unutadım ve çekingen olduğumu için hiç kızın yanına gitmedim bize geldin de ama 2 defa denk geldik yani birbimiz bi gün kapı çaldı geçen hafta olması lazım kapı çaldı kimse açmadı kapıyı kimse açmayınca ben açmak zorunda kaldım ben kızı görünce şaşırdım çünkü kız daha bize geldinde gitti kızı gör demişti ama kilolu demişti bende kilolu sevmiyom o yüzden kapıda görünce kızı şaşırdım gerçekten kiloluyudu ama güzeldi oda beni görünce şaşırdı çünkü saçlarım danık sakallarım danık zayıfım 50 kiloyum ablamdan ödünç olarak saç düzleştirci almış onu getirmiş ve marketten tatlı mı kek mi ne almış onları getirmiş merhaba dedi bende merhaba dedim bunları ablan verirsin dedi bende tamam dedim ondan sonra gitti
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Olmaz mı, bal gibi olur! ✨ Ben üniversitedeyken hem garsonluk yaptım hem çağrı merkezinde çalıştım. STK’larda liderlik yaptığım şu anki hayatımı o dönem kimse tahmin etmezdi. Önemli olan ne iş yaptığın değil, o işi yaparken kendine neler kattığın. Çalışan, alın teri döken, kendi ayakları üstünde duran her kadından çok güzel şeyler olur. Kendine güven, bu deneyim seni küçültmez, büyütür 💪✨ #BirAdımÖne