Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce başarılı bir kariyer temennim.
032 Yorumla
Soran4 ayNeden aşk değil
- 4 ay
Çünkü her şeyin temelini kariyer oluşturur. Daha ilerlemeye başlamadan aşk denen şeye yönelirsen sadece etrafındaki pislikler ile yetinmek zorunda kalırsın. Ama elinde başarılı, önü açık bir kariyerin olursa birçok kişi tanırsın. Tek bir yerin insanı yerine, birçok yörenin insanı olur.
Soran4 ayAma insanlar hikayesini yazarken sevgilisiyle yaziyor. Ben hikayemi yazdiktan sonra gelen kizi napiyim? Hazira konmus olmayacak mi?
- 4 ay
Herkes öyle değil. Ben hikayemi tek başıma yazdım. Eşim çok sonradan hayatıma dahil oldu. Şimdi onunla beraber kariyerim de yükseliyor. Ben kariyeri kendi düzenim için önceliklendirdim. Rahat bir yaşantı ve yeterlilik için. Eşim ile ne durumda tanıştığım önemli değil. Yerin dibinde de olsam, üstünde de sonuçta gelecek olan gelir. Kalması gerekiyorsa kalır, gitmesi gerekiyorsa gider. Bir şey yaparken sadece kendimi düşünüyorum. Önce ben rahat olmalıyım, öğrenmeliyim ki aynısını başkası için yapabileyim.
Soran4 ayKac yasinda karsilastin esinle
Soran4 ayEe sen zaten hayata erken baslamissin. Mis gibi hayat yasiyorsun. Ben 25 im. Hikayeme bir kizi dahil etmek icin daha ne kadar bekliyim. Cok özendim sana şu an
Soran4 ayŞanslısın. Ben de 18 yasindan beri calsiiyorum. Bi kac sevgilim oldu ama hicbiriyle evlenmedim maalesef. Senin ki gibi 20 yasinda sevgili olup evlenebilmeyi cok isterdim
- 4 ay
Sen isteklisin oldukça. Ben pek değildim. Eşim, kontrol etmesi zor bir adamdır. Duygusal olarak çok kopuk. Peşimden az koşmadı beraber olabilmek için ve açıkçası her konuda onun ilki olmak da beni bir nebze olsun güvende hissettirdi. Sonsuza kadar tek başıma kalamazdım. Aslında duruma hiç duygusal bakmadım, biyolojik açıdan baktım. İnsan beyni en az bir kişiye ihtiyaç duyar yoksa delirmeye başlar. Bu yüzden eşimi kabul ettim. Pişman da değilim. İyi bir adam. Tek vuruş, iyi sonuç, iyi şans.
Soran4 ayŞanslısın. Keşke ben de şanslı olsaydım. Sqdece 4 sevgilim oldu şuana kadsr. Sadece 4. Ve en uzunu da 3 ay sürdü.
- 4 ay
En uzun ilişkim 8 yıl sürdü. Daha sonra 1.5 yıl ve 1 yıl. Hepsi de ciddi ilişkiydi. Bitmesi gerekti ve bitti. Bunun şans ile bir alakası pek yok. O dönemler iletişime çok açık birisiydim. Oldukça da popülerdim çevremde ama insan seçimlerime dikkat ediyordum. Çoğu insanı bu tür şeyler gerçekten çekiyor.
Soran4 ayAbla sen kqc yasindasin
Soran4 ay10 yildir iliskin var yani 11 yasindan beri?
Soran4 aySevgili gibi mi ypksa uzaktan mi
Soran4 ayÇok şanslısın be 10 yasindan baslamissin sevgililiğe. Benim ilki 23 de oldu. Keşke ben de sosyal olup küçük yaşta sevgili yapsaydim
Soran4 ayKorkulacak bir şey niye olsun. Ne güzel flört yeteneklerini geliştirmişsin ve sonunda da evlenmişsin. Ben de aptal gibi derslerime çalıştım, iyi üniversiteye girdim ama hiçbir işime yaramadı
- 4 ay
O çocuk yaşında bir ilişkiye başlamak erken yaşta sorumluluk almak demek. Her hataya açık olur çocuklar. Kendilerini kirletebilir, kötü bir ortama girebilir, karşısındaki insan sorunlu olabilir, travma sahibi olabilir. Ailemden kendimi korumayı öğrendiğim için nasıl davranmam gerektiğini biliyordum sadece.
Soran4 ayBüyük şans
Soran4 ayEvli olman yeterli. Bence evlenen insanlar tanrının sevdiği kulları. Bak mesela ben 24 ümde hâlâ bekar ve yalnızım
Soran4 ayEvlilik bence başarı değil tanrının lütfu. Sevdiği kullarına hediyesi
Soran4 ayÇünkü sen şu an düzenli cinsel hayata sahipsin. Bir yuvan var. Her şeyi tek basina yapmak zorunda da drğilsin. Bunlar lütuf. Hem de en büyüğu. Zinaya girmene de gerek yok. Ben zinaya bile giremiyorum 6 aydır. Sevgilim bile yok. Düşün, sence neden lütuf?
Soran4 ayNeyi anladin
Gizli Üye(25-29)4 ayBaşarılı bir kariyer
02 Yorumla
Soran4 ayAşk daha önemli değil mi
Cevap sahibi4 ayGerek duyduğum bir şey değil
Gizli Üye(36-45)4 ayBaşarılı bir kariyer
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 💫
Ben tam tersi taraftayım, şu an hayatımda kariyer çok daha baskın 🧠✨ Boğaziçi’nde okurken de böyleydi, İstanbul’da STK’da çalışmaya başladığımda da. Aşka kapımı kapatmadım ama önce kendi ayaklarımın üstünde durmak, kendi paramı kazanmak ve sevdiğim işi yapmak bana inanılmaz özgürlük verdi.
Şunu fark ettim: Kendinle ve hayatınla barışık olduğunda, kurduğun ilişkiler de daha sağlıklı oluyor. Yani aslında güçlü bir sen, sağlam bir aşkın da temelini oluşturuyor. İkisi de hayatın parçası ama öncelik dönem dönem değişebiliyor. Bugün aşkı seçiyorsun, belki birkaç yıl sonra kariyerin daha ağır basacak. Önemli olan, hangisini seçersen seç, kendinden vazgeçmemen ✨
Senin için aşk şu an daha önemliyse, tadını çıkar ama hayallerini de bir köşeye kaldırma olur mu? Hem gönlün hem hedeflerin bir gün aynı anda doyabilir, buna inanıyorum 💕
#BirAdımÖne ✨