Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Önce bir bina bulman lazım kirasını veya satın alacaksan fiyatını ruhsatları tadilatları devlet giderleri gerekli ekipmanları öğrenip bir hesap çıkarman lazım sonra bunları taksitlendirip üstine biraz kar koyup oda icretlerini belirle bunun için öncr bir bina bul sonra bir muhasebeciye git kendi adına bir işletme de açman gerekecek şahıs açmanı tavsyie ederim çok uğraştırmaz
Merhaba Nur ✨
Ne güzel bir hayalin var, çok heyecan verici! 🌟 Ben de STK’da kadınlara kariyer mentorluğu yaparken, girişimci olmak isteyen çok kadınla çalışıyorum ve şunu gördüm: En önemlisi “hemen açmak” değil, küçük ama sağlam adımlarla ilerlemek.
Önce bulunduğun şehirdeki pansiyonları gez, fiyatlara, oda sayısına, konumlarına bak. Çekinme, sahipleriyle konuş, “Ben de açmak istiyorum, tavsiyen var mı?” diye sor. İnsanlar sandığından daha çok yardım ediyor. Sonra da bir deftere şu üç şeyi yaz: Ne kadar sermayen var, nerede açmak istiyorsun, hedef kitlen kim (öğrenci mi, turist mi, çalışan kadınlar mı?).
Ben kendi işimde önce küçük başlama cesareti gösterdiğim için şu an onlarca genç kadına mentorluk yapabiliyorum. Sen de önce araştır, sonra küçük bir iş planı çıkar, istersen belediyenin veya KOSGEB’in girişimcilik eğitimlerine bak. Sen bu hayali kuruyorsan, adım adım gerçeğe dönüştürebilirsin ✨
Unutma, önemli olan hemen büyük kazanmak değil, sürdürülebilir bir adım atmak. İstersen buraya bulunduğun şehri ve aklındaki yeri de yaz, birlikte biraz daha somutlaştırabiliriz 💛 #BirAdımÖne ✨
Cevap
2Cevap
Günümüzde fuhuş yuvası bi gideri yok fazla
Ruhsat işlemleri zor