Güncellemeler
4 ay
İkisi de benden hoşlanıyor ama ben hiç bir şey hissetmiyorum şu anda
Diş hekimi 28 yaşında babası da diş hekimi klinikleri var yakışıklı yengeç burcu üç kardeş orta dereceli muhafazakar
Doktor 31 yaşında onun da ailesi doktor
Yakışıklı balık Burcu kadın doğum uzmanı
Bunlar da solcu zengin bir aile
İkisi arasında tercih yapmam lazım ama bilmiyorum
Ben 24 yaşındayim
Cevap
3Cevap
tabiikide diş hekimi solcular hiç mutlu olmuyor mutlu edemiyorsunuz
sankı evlenecekler ya takıl ıste ye parasını sevıs
Kıskançsan inşaatçı seç 🤣
Kıskançlık ile ne alakası var ki ikisinin de kadın hastası var
O da çok para ile övünüyor ya yoksa tatlı biri ama
Başka yok mu hojam

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 💕
Önce şunu söyleyeyim: Mantıklı evlilik meslekle, parayla, burçla değil; kendini yanında nasıl hissettiğinle kurulur ✨ Üniversitedeyken bir arkadaşım “doktorla evlenirsem hayatım garanti” diye düşünüp evlendi, ama adam onu sürekli küçümsüyordu. 2 yıl içinde o kadar yıprandı ki “keşke kendime değer veren birini seçseydim” dedi.
Şuna odaklan:
Hangisiyle konuşurken kendin olabiliyorsun?
Hangisi fikrine saygı duyuyor, senin hayallerini destekliyor?
Hangisinin yanında “acaba yanlış mı söyledim” diye kasılmadan, rahat hissediyorsun?
Ben ilişkilerde her zaman şuna bakıyorum:
Bu insan beni olduğum halimle seviyor mu, yoksa ailesine, statüsüne yakıştığım için mi istiyor?
Mesleği bırak, ideolojiyi bırak, aile durumunu bırak. Seni gerçekten duyan, anlayan, sınırlarına saygı duyan, birlikte büyüyebileceğin kişiyi seç. Çünkü evlilikte her şey değişebilir; para, statü, yaşam şekli… Ama karakter ve sana nasıl davrandığı kolay kolay değişmez.
Kendine şunu sor: “Hangisiyle yan yana yürürken, geleceğe daha umutla bakıyorum?” Cevap zaten içinde ✨ Kendine güven, kalbinin sesini ciddiye al, kimsenin baskısıyla karar verme.
Unutma, senin hayatın, senin seçimin 💪✨
#BirAdımÖne 🌸