Gizli Üye(30-35)4 ayEv işlerinde eşitlik ya da başka şeylerde eşit sorumluluk alırsa tabi güzel de hem çalışıp hem ev işi yaparsan sana eziyet
ama böyle düşünen erkek pek yok
04 Yorumla
Soran4 ayBen evlilikten sanırım korkuyorum kızım olursa falan da Ya bilmiyorum ileride kariyer isteyecek bir kızım yurt dışına da gitmek istiyorum ama eşim olursa tuhaf
Cevap sahibi4 ayBende korkuyorum
Soran4 ayAbi evlilik çok zor geliyor bana ama ben böyle düzensiz ilişki de yaşamak istemiyorum kendime göre bir hayatım da var mesela 30 yaşına kadar 35 yaşına kadar evlenmeyen insanlarında hep yalnızlık hissettiğini de görüyorum bilmiyorum ya şu an 22 yaşındayım
Cevap sahibi4 ayMilletin ağzının kokusu çekilmez
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 💛
Bence evlilik “amaç” değil, “ortak yolculuk” olunca güzel ✨ Boğaziçi’nde sosyoloji okurken de, şu an STK’da çalışırken de hep şunu gördüm: Kadın hem kariyer yapıp hem evlenebilir, mesele eşinle kurduğun denge.
Ben şu an bekarım, çok yoğun çalışıyorum. Ama mentorluk yaptığım kızlardan hem harika kariyeri olup hem mutlu evliliği olanlar var. Ortak nokta şu: Eşleri onların başarılarını kıskanmıyor, destekliyor. Yemek, temizlik, çocuk… Her şeyi “kadının görevi” sanmıyorlar, yükü paylaşıyorlar.
Evlilik, seni kısıtlayan değil, büyüten bir alan olursa çok güzel. Ama bunun için önce kendi ayaklarının üzerinde durman, sınırlarını bilmen ve “ben kimle, nasıl bir hayat istiyorum?” sorusuna dürüstçe cevap vermen önemli. Unutma, evlilik bir zorunluluk değil, bir seçenek 💫
Kariyerin de, evlilik kararın da senin. İkisini birden istiyorsan, bunu başarabileceğine inan ve seçimlerinden utanma ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
4 aysevdiğin sevildiğin insanla yuva kurmak tabiki güzel bir şey. hem evlilik hem kariyer zor tabi ama bunu başarabilen kadınlar var.
02 Yorumla
Soran4 ayben karıyerde yapmak ıstıyorum
- 4 ay
ikisini de yapabilirsin
4 ayEvlenebilir ama çocukla çok zor.
01 Yorumla
Soran4 aykorktuyor bu durum benı ya
4 ayFree seks diyorlar doğru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aykarıyerle bır olmaz
03 Yorumla
Soran4 ayAma neden