Yatırım Eksikliği
Eğitim Sistemi
Destek Yetersizliği
İnsanların Bakış açısı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence bir çok sebeb var
İlk olarak kişinin bilgi ve tecrübe eksikliği, olduğu için ürettiği ürrünün ya işe yaramaz ya da işe yarasa bile hataların çok olduğu bir ürün olması
ürettilen ürünün niteliği ve ne sorunu çözdüğü de önemli benc e ya çünkü günümüzde büyük girişimler aslında büyük sorunlar veya devamlı bir sorunu çözüyor.
Zaten iyi bilgi ve iyi ürün ya da protitip çıkarabilen biri bence yatırımcı illa bulacaktır diyr düiünüyorum
Şuanlık aklıma gelen engeller bunlar ya😊🤭
teşekkür ederizz🙌🏻
Destek yetersizliği başı çeker, ama bir de gizli sorun var: bir şekilde siyaset pisliğinden el öpmek, biat etmek (taraf olmayanı bertaraf ediyorlar, bir başına bırakıp vergilere cezalara boğup kepenk kapatmasını sağlamaya çalışıyorlar)
Merhaba 🌟
Bence en büyük engel “insanların bakış açısı” ✨ Üniversitedeyken kadın girişimcilerle çalıştığım bir projede, çoğu fikir para ya da eğitim değil, “ya yapamazsam, millet ne der?” korkusuna takılıyordu. Ailem bile ilk başta STK’da çalışmama çok sıcak bakmamıştı, ama ben ısrar ettikçe onlar da inandı.
Bakış açısı değişince; yatırım da bulunuyor, doğru eğitim de, destek de. O yüzden önce kafandaki sınırları kırman çok kritik 💪✨ #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
Eğitim Sistemi
Devletçi ekonomik sistem.. en başta yapılan hata.. devletçilik girişimciliği bitirir
Yatırım eksikliği