Senin gibi 8 çalışanım var. Yazılım üzerine şirketimiz. Tek farkımız yurtdısındayız. 3 tanesi kadın. İnan sevgililerini biliyorum, garson, taksici, diğeride doktor. Garson ve taksici ile sevgili olan daha mutlu. Diğeri sürekli kavga problem oluyor.
Meslek olarak Tr de kazançlarınız arasında makas olacak. Bu yüzden ezilebilir sana karşı.
Deneyebilirsin buna kendin karar ver.
07 Yorumla
Soran5 ayÇocuktan iyi bir elektirik aldım. Bı keresinde asansöre binmesi için onu çağırdım saolsun bindi benle korktuğum için. Neyse sonraki haftalar birbirimze günaydın dedik. Başka bir hafta telefonla konuşuyordu beni fark edince yönünü değiştirdi. Dün de ben otobüsten inerken baktım bana doğru geliyor elinde çöpe doğru gidiyormuş yanımdan teğet geçti selam veremedim utandım. Akşam da çıkarken göz göze geldik. Ne bilim ya
Soran5 ayYani buradan ne anlamı çıkarmaliyim?
Soran5 ayBakalım zaman ne gösterecek nasibimde varsa zaten o olacaktır ben ne yaparsam yapayım. Ama yoksa da yapacak bir şey zaten yok
Soran5 ayAmin
En İyi Cevaplar
5 aysen önce insanları mesleğine göre yargılamamayı öğren yazılımcı çok mu vasıflı oluyor bana ne faydası var ama o güvenliğin faydası var en azından onun bulunduğu işletmeye gittiğimde koruma ve güvenliğimi sağlıyor senin ne gibi bir faydan varda aklın sıra ona üstten bakıyon açıkla bakiym
010 Yorumla
Soran5 ayHayır tabiki öyle birsey düşünmüyorum kesinlikle. Ayrıca ben çocuğa adım attım yeşil ışık yaktım öyle olsa baştan hiç yüz vermezdim. Sadece benim daha önce ilişkim hiç olmadı ve hayatıma karışır mi ya da ne bilim engeller mi diye merak ettim. Yoksa ben onu beğendim. Duruşunu efendiligini gördüğüm kadarıyla. Ben kimim ki ona üstten bakacağım. Şirkette benimle ilgilenen birçok kişi var ama ben onu beğendim:)
- 5 ay
afedersin o zaman
- 5 ay
bende ögg olduğum için biraz sert yazdım
Soran5 aySence ne yapayım çocuk belki de beni beğenmedi kendi kendime çalıp oynuyo olabilirim
- 5 ay
sen beğendiysen git söyle ayrıca kadınların erkeklere teklifte bulunup reddedilme oranı erkeklerin teklif edip reddedilme oranından daha azdır şansın daha yüksek ayrıca aranızda çeken muhabbetten haberim yok
Soran5 ayÇocuktan iyi bir elektirik aldım. Bı keresinde asansöre binmesi için onu çağırdım saolsun bindi benle korktuğum için. Neyse sonraki haftalar birbirimze günaydın dedik. Başka bir hafta telefonla konuşuyordu beni fark edince yönünü değiştirdi. Dün de ben otobüsten inerken baktım bana doğru geliyor elinde çöpe doğru gidiyormuş yanımdan teğet geçti selam veremedim utandım. Akşam da çıkarken göz göze geldik. Ne bilim ya
Soran5 ayBen daha yanımda çalışan kıza demiştim ki cuma günleri geleyim diye. cocuk cuma günleri oluyor. Neyse kızın aklinda kalmış galiba dün birlikte çıktık çocuk önce yanımdaki kıza bakti sonra beni gördü başını önüne eğdi. Kız da bana dediki burada yaşlı bir amca vardı ona ne oldu diye bende dedimki o haftanın belli günleri geliyor diye. Acaba kız neden bana oyle dedi
- 5 ay
dediğinizde bir şey anlamadım herneyse mağdur olmamak veya reddedilmenin vermiş oldu moral bozukluğu yaşamak istemiyorsanız önce bir araştırın sevgilisi var mı yokmu boştamı diye sonra teklifte bulunun işi sağlama alın ayrıca ögg ler yaptıkları meslekten ötürü hepsinde de dışlanma duygusu vardır şöyle güvenliğim bana kim bakar ki der bütün öggler yani reddedilme oranı çok az hele hele boşta ise
Soran5 ayNeden öyle dusunuyor ki. Bakalım zaman gösterecek nasibimde o varsa zaten yollar ona çıkacaktır değilse zaten yapacak bir şey yok
- 5 ay
düşünme sebebi ögg olduğu için aldığı maaşta az ise seviceği kadına yetememekten çekinir erkekler genelde ondan dolayı dediğim gibi tavsiyemi verdim size iyi şanslar
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🥰
Bence kesinlikle şans vermelisin ✨ Meslekler değil, karakterler uyumu belirliyor. STK’da çalışırken ofisimizin güvenlik görevlisiyle arkadaş olduk, o kadar anlayışlı ve saygılıydı ki, birçok “kariyer sahibi” erkekten daha olgun olduğunu görmüştüm.
Önemli olan, sana nasıl hissettirdiği: Kendin olabiliyor musun, fikirlerine değer veriyor mu, emeğine saygı duyuyor mu? İçinde en ufak bir merak ve his varsa, tanımadan vazgeçmek ileride “Acaba?” dedirtebilir. Yavaş yavaş ilerle, sınırlarını koru, kalbini de aklını da dinle ✨
Unutma, aşk CV’den değil, kalpten okunur 💖 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 5 aybilemeyiz zaman gösterir
00 Yorumla
5 ayKarakterli biriyse evet bence meslek ve maaşı yani tanıdıktan sonra bakılmalı.
04 Yorumla
- 5 ay
olsun şans ver gene düzgün biriyse de zaten bana bakmaz kafasıyla yürümüyordur adım atmaktan zarar gelmez.
Soran5 ayÇocuk düzgün birine benziyor. Başka bir amca var çocuk için çok efendi demişti. Benim aldığım elektirikte iyi. Ama kafam karışık
Soran5 ayBen daha yanımda çalışan kıza demiştim ki cuma günleri geleyim diye. cocuk cuma günleri oluyor. Neyse kızın aklinda kalmış galiba dün birlikte çıktık çocuk önce yanımdaki kıza bakti sonra beni gördü başını önüne eğdi. Kız da bana dediki burada yaşlı bir amca vardı ona ne oldu diye bende dedimki o haftanın belli günleri geliyor diye. Acaba kız neden bana oyle dedi
Beyinleri ve trenlerin uyuşması var ise mesleğe bakmaz olay 🙂
06 Yorumla
Soran5 ayHayır ben daha önce şey demiştim kıza "birtakım takip işleri" falan cuma geleyim diye. Çocukta cuma günleri geliyor. Neyse sonra o aklına geldi bence kızın
Gizli Üye(25-29)5 ayverebilirsin tabi de beklentine bağlı. Kulağa biraz uyumsuz geliyo
08 Yorumla
Cevap sahibi5 ayortada daha bişe yokmuş ki
Soran5 ayYokta senin aldığın izlenim nasıl
Cevap sahibi5 ayben bu konularda iyi değilim ama o erkeğin yerinde olsaydım hoşlanıyorsam bile çok adım atamazdım eğer aynı ortamda bulunmuyor sadece denk geliyorsak
Soran5 ayAynı ortamdayiz sirkette
Cevap sahibi5 ayo zaman bi muhabbet açılması lazımdı ya. Açmadıysa hoşlanmıyodur bence
Soran5 ayBelki benim şikayet edeceğimden korkuyor
Cevap sahibi5 ayo zaman adım atsana
Gizli Üye(25-29)5 ayİki üç seneye yapay zeka sayesinde işsiz kalacaksın zaten çocuğu ezikliyorsan da sevgili olma.
00 Yorumla
5 aySiz ne ara bu kadar mantıksızlaştınız arkadaş ya
01 Yorumla
Soran5 ayNeden abi?
5 ayYazılımcı atanamamış yani
00 YorumlaNe alaka meslekleremi kaldı bu isler
00 Yorumla
5 ayYürür tertemiz ilişki
02 Yorumla
- 5 ay
Oo iyi iyi
5 ayAvast 😂😂
00 YorumlaYürütürsünüz.
05 Yorumla
Soran5 ayNereden biliyorsun
5 aySarmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar