35 yaşından sonra evlilik ve kariyer kurmak mümkün mü, bu yaştan sonra neye odaklanmalıyım?

Kaygılarım arttı. Evlenemeyecek miyim korkusu. Evlensem bile kadınlar da ki hipergami ve okumuş erkek sevdası. Aldığım maaşın bekar olmama rağmen eve vermememe rağmen bana tek başıma yetmemesi. Napcam bilemiyorum. Bu yaşa kadar hep çalıştım aslında boş durmadim. İyi kötü bir araba aldım. Sevgilim falan da yok. Genelde olmuyor. Aslında çirkin biri değilim ama olmuyor işte. Annene söyle kız bulsun demeyin. hangi çağda yaşıyoruz köyde yaşamıyorum. Metropol denilen bir şehirde yaşıyorum güneyde. Bundan sonra napabilirim.

Güncellemeler
5 ay
Kadın çalışsın, ben çalışmayım , bana para versin demedim. Ben çalışkan biriyim. Hep işe giderim. Her koşulda. Bunu söyleyeyim. Evleneceğim kadın çalışmasa da olur. Kit kanat yaşarız. Mesele beni bu halde kabul edecek birisi olur mu onu soruyorum genelde statüye mesleğe bakıyorsunuz ya. Mesleğimi begenmeyince hemen yüzünüz düşüyor ya. Tanışırken bile ilk tanışmadan mesleğimi duydugunuzda yüzünüz düşüp baska şey sormuyorsunuz ya onu kastediyorum
35 yaşından sonra evlilik ve kariyer kurmak mümkün mü, bu yaştan sonra neye odaklanmalıyım?