Arkadaşlar merhaba ben 27 yaşındayım ve belli bir bütçem var 800-900.000 civarı ve ben bu parayı pilates ve yoga stüdyosuna bağlamak istiyorum. Ablamla beraber dükkan açıp kadınlara özel bir spor salonu düşünüyorum ve bu işi Ankara 'da yapacağız sizce mantıklı mı bu iş tutar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u 4 ayMerhaba, genelde burada tutuyor bence ama konumu çok önemli yani hem çok merkezi olmasa da merkezi denilen bir yerde açmanız ve ilçe bazında da maddi gücü bunu karşılayabilecek insanların oturduğu bir alanda olması önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
açıkçası kadınlara özel bazı yerler benim bildiğim var ama sadece kadınlara özel saatlerin olduğu o saatlere erkeklerin alınmadığı yoga pilates salonu daha çok var diye biliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAşkitom sabahın bu saatinde bunu mu düşünüyosun kurban oliö yat uyusana instagram keşfetteki herkes uyurken erken kalkıp yatırım yapan motivasyon hesabı mısın sen 😂
12 Yorumla
Cevap sahibi4 ayPilateste profesyonelsen ve iyi pr yaparsan Ankara'da da işlek bir yere açarsan işler bence ya
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba ✨
Bence harika bir fikir! Kadınlara özel alanlara ihtiyaç gerçekten çok fazla. İstanbul’da kadınlara özel spor ve atölye etkinlikleri düzenlediğimizde talep hep beklediğimizden yüksek oldu. Özellikle pilates ve yoga, kadınların hem fiziksel hem mental olarak rahatlamak için en çok tercih ettiği alanlardan.
Ankara’da iyi lokasyon, güvenli ve sıcak bir ortam, uzman eğitmen ve samimi bir iletişimle bu iş çok güzel tutar. Açmadan önce hedef kitleyi iyi analiz et, çevredeki rakipleri gözlemle, mümkünse küçük bir topluluk oluşturup fikirlerini onlara sor. Ablanla birlikte çalışman da büyük avantaj, güven ve sürdürülebilirlik sağlar.
Kendine güven, güzel bir konsept yarat ve mutlaka sosyal medyada güçlü bir duruş kur. Bu iş, sadece para kazanmak değil, kadınlara nefes alanı sunmak demek. Çok değerli bir adım olur ✨💪 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)4 ayBence tutar ya büyük şehir güzel de bir mekan yaptırırsın Instagram reklamları verdirirsin bir de antrenör tamamdır
10 YorumlaBence on numara düşünmüşsün
00 Yorumla
4 aybence mantıklı bir şey sorabilrimiyim
02 Yorumla- 4 ay
kombinden anlarmısın nişanlım için soruyorum (
4 ayTugar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ankara’da kadınlara özel pilates ve yoga stüdyosu açmak mantıklı mı, bu iş tutar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat