Kızlar Bir Adım Öne Kadınları gerçekten mutlu eden sihirli sözler nelerdir, ne söylemeli? BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her acıyı dindiren ve ya unutturan o sihirli sözcükler nedir? Kadınları gerçekten mutlu eden sihirli sözler nelerdir, ne söylemeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
x_CiciKız_x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Sevildiğimizi duymak. Ayda yılda birkez de olsa bunu duymak iyi geliyor 😄 0 1 Yorumla BalalarBabası 5 ay İllaki her kadın sevilir. Ya haberi olmaz ya bilmezden gelir:) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay "geçen gün kan vermiştim" gözyaşlarımı silip bakmaya başlıyorum görev bilinci bizi toparlar 😂 0 9 Yorumla BalalarBabası 5 ay Sanki kanı sana mı verdi 😅😂 Yorumla Cevap sahibi 5 ay sonuçlara bakıyorum😂 Yorumla BalalarBabası 5 ay Sonuç ne doktor? Yorumla Cevap sahibi 5 ay gerek gördüklerimizi toparlarız Yorumla BalalarBabası 5 ay Hiç bir şey anlamadım, sanırım tansiyonum düştü ahahah Yorumla Cevap sahibi 5 ay 🤣🤣 bi ayran iç kendine gel Yorumla BalalarBabası 5 ay Ayrı düşmeyelim sonra 😂 Yorumla Cevap sahibi 5 ay darısı başka soruya deriz🤣 Yorumla BalalarBabası 5 ay Atla gel soruma, ya da arabayla 😆 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay Bugün yemek yapma dışarda yiyelim Hesabına para gönderdim Zayıfladın mı sen Tatile gidiyoruz 0 1 Yorumla BalalarBabası 5 ay Daha ne olsun:) Yorumla
melikinmelikesi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 5 ay kredi kartının limitini arttırdım demen yeterli 0 1 Yorumla BalalarBabası 5 ay Kadına kredi kartı verilmez, sadece nakit Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevildiğimizi duymak. Ayda yılda birkez de olsa bunu duymak iyi geliyor 😄
İllaki her kadın sevilir. Ya haberi olmaz ya bilmezden gelir:)
"geçen gün kan vermiştim" gözyaşlarımı silip bakmaya başlıyorum görev bilinci bizi toparlar 😂
Sanki kanı sana mı verdi 😅😂
sonuçlara bakıyorum😂
Sonuç ne doktor?
gerek gördüklerimizi toparlarız
Hiç bir şey anlamadım, sanırım tansiyonum düştü ahahah
🤣🤣 bi ayran iç kendine gel
Ayrı düşmeyelim sonra 😂
darısı başka soruya deriz🤣
Atla gel soruma, ya da arabayla 😆
Bugün yemek yapma dışarda yiyelim
Hesabına para gönderdim
Zayıfladın mı sen