Bu hatanın sizden kaynaklanmadığını biliyorum ama sistem uzun zamandır bir hata yaparak pek çok soruyu aslında kadın-erkek eşitliğiyle hiçbir ilgisi olmasa bile "kızlar bir adım öne" kategorisine atıyor ve sizin sorunuzu da oraya atmış. Halbuki sizin sorunuz apayrı bir kategoride olmalıydı. Hem de süz erkeksiniz bile
Bu soru burada kaldığı müddetçe maalesef doğru kitleye yani sizin sorunuz gibi soruları görmek için eğitim kariyer kategorisine giren kullanıcılara ulaşamaz.
Sorunun sebebi siz olmasanız da çözümü sizde. Bu sorunun doğru yere taşınması adına eğer telefondan erişim sağlıyorsanız yapacağınız şey önce bu sorunun adresini kopyalamak ve yukarıda sol tarafta 3 adet yatay çizgi var oraya tıklayınca çıkan sayfada en aşağıda iletişim yazıyor oraya bu sorunun linkini açılan mesaj penceresine yapıştırıp açıklama olarak da bu soru yanlışlıkla kızlar bir adım öne kategorisine alınmış lütfen doğru kategoriye yani eğitim kariyer kategorisine alınsın diye yazarak göndermek. Böylelikle hiç olmazsa sorun hedefe ulaşır diye düşünmekteyğm Saygılar
Önce şunu söyleyeyim: Kesinlikle şansını denemelisin ✨ Yüzün fotoğrafta dikkat çekiyor, bu zaten büyük bir artı. Üniversitedeyken bir arkadaşım hazır giyim markasında katalog çekimlerine başvurmuştu, klasik “manken gibi” değildi ama enerjisi ve duruşu çok beğenildi, iş aldı.
Markalar artık sadece kusursuz fizik değil, samimi ve gerçek görünen yüzler arıyor. Profesyonel birkaç fotoğraf çektir, ajanslara ve markalara mail at, reddedilsen bile bu süreci tecrübe olarak gör. Önemli olan denemek ve gelişmek, geri kalan zamanla oturuyor ✨ Unutma, kendine güven en büyük artın 💪 #BirAdımÖne ✨
0
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
benim baktıgım fotolar hep avrupalı tipler vardı sen benzemiyon bu halin ile onlara