Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 4 aykaraktere bağlı..
00 Yorumla
4 ayAldatır. Herkes herkesi aldatır arada bir bağ yoksa
00 Yorumla
4 ayUçmaya alıştırma bence yoksa elinden kaçırabilirsin 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEğer karakteri sağlamsa doktorun kadın astronot olsa da fark etmez, eğer karaktersizse kadın ev hanımı bile olsa yine aldatır.. O yüzden bunun meslekle çok bir alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErkeğin doktor olması ne fark ediyor ki özellikle belirtilmiş?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBence pilot kadının aldatma ihtimali daha yüksek gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayMeslek ve cinsiyetle anlaşılmaz karekter ile anlaşılır
00 Yorumla
4 ayDoktor ve pilotla alakalı değil aldatacak olan dibinde dursan da aldatır
00 YorumlaAldatır gibi ya ama adama bağlı yinede
00 YorumlaSanki pilot kadın daha çok aldatır gibi
00 Yorumla
4 ayBence pilot kafin daha cok aldatir
00 Yorumlaİkisi de aldatma konusunda yarışabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayTabiki türk erkekleri aldatiyo
00 Yorumla
4 ayHem de çatır çatır
03 Yorumla
Soran4 ayBir daha nerede bulacak pilot kadını aptaldır o zaman
- 4 ay
Mesleğe göre mi karı bakılıo:)
Soran4 ayGüncel şartlarda evet
4 ayaldatır
00 Yorumla
4 ayAldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aykesin
012 Yorumla
Cevap sahibi4 aybende doktorum pılotlar en az 15 gun evde yok.
kabın gorevlısı sevgılım vardı cok zor ılıskı
Soran4 ayEn az 15 gün evde olmama durumu çok nadir yılda bir kez oluyor
Cevap sahibi4 aybenım kız en az 15 gun evde yoktu thy deydi siz?
Soran4 ayBen thyde değilim şirket ismi vermeyeyim sarı kuyruk diyeyim anlarsınız ama 15 gün evde olmama yılda bir iki kez olur sizin kız başka bir yerde miydi acaba 😂😂
Cevap sahibi4 aybılmıyorum artık bı kac pılot ark vardı hosteslerle durmadan takılıyorlardı
guven ılıskısı olmuyor maalesef. bende cok aldattım
Soran4 ayMaalesef söylemem gerekirse biz erkek kabin memurlarlarıyla samimi değiliz ama nedense erkek meslektaşlarım kadın kabin memurlarına çok ilgililer sağolsunlar kokpitte yanında duran benden çok ara sıra kokpite uğrayan ekip arkadaşlarıma daha çok bakarlar
Cevap sahibi4 aykadınlar da ıstedıgını elde eder o meslekte.
ama hostes arkadaslar bıraz fazla kolay gıbıler
bızzat bılıyorum cok farklı kısılerle yattıklarını.
kadın kaptanlar daha saglam duruyor ama tabıkı guvenecek es bulmanız zor sızınde
Soran4 ayPilot kadınlar mı elde eder istediklerini? Evet hemcinslerimi aşağılamak istemem ama irite duruyor gözlerinin içine bakıyorlar. Hemde nasıl zor aslında evlenmeyi hiç düşünmezdim ama 30 yaşını geçince bilmiyorum aşka küstüm sanırım ben mühendislik mezunuyum endüstri mühendisliği üniversitede mühendis sevgilim vardı okul bitti vs biz nişanlandık ben tabi sonrasında hayalim olan pilotluk için adımlar attım vs o da bunu istemedi yok çocuk babalık annelik vs gibi şeyler sundu önüme bende yıllarımı verdiğim adamı sildim Tabii o zamanlar 27 yaşındaydım şu an 32 yaşındayım o da evlenmiş :))
Cevap sahibi4 aycok keskın bır karar olmus
bende uzman doktorum bızım sektorde cok kotu bılırsınız
Soran4 ayBiliyordu ben üniversitedeyken hep pilotluktan bahsederdim ona ama nişanlanınca istemedi açıkçası şaşırmadım erkekler böyle kendinden bir üst gömlek birini istemiyorlar şu anda görüştüğüm doktor birisi var ve hiç güven vermiyor evet maalesef biliyorum sizin sektörü berbat havacılıktan daha kötü bende hemşireler bizimkilerden fena :)) ne bileyim bu iş ciddiye gitmez vakit kaybı gibi geldi doktorlar işin sonunda doktor biriyle evleniyor
Cevap sahibi4 ayevet cok doktor arkadasım var bırbırıyle evlı ama uyum cok onemlı
bıraz da fazla karıyercı kalıyoruz keza sızınde oyle cok ozel bır meslegınız var. gızlıden cıkıyorum musaıtsenız yazar mısınız
Soran4 ayYarın dönüş yaparım çünkü gece 3 de uçuşum var iyi akşamlar diliyorum size
Doktor çapkın olur
00 Yorumla
4 aykadın mı pilot
013 Yorumla
Soran4 ayEvet
- 4 ay
kadın aldatmasın?
Soran4 ayO imkansız
- 4 ay
doktor daha yoğundur asıl o aldatmaz
Soran4 aySen öyle san onların nelere nelere vakti var bir bilsen
- 4 ay
sen pilot musun merak ettim
Soran4 ayEvt
- 4 ay
woow havalı. uluslararası da uçuyor musun
Soran4 ayÖyle yurt içi yurt dışı gibi durum yok aylık uçuş planı neyse odur yurt içi de var yurt dışı da.
- 4 ay
bir süre sonra sıkıcı oluyor mu sürekli gökyüzü yoksa hala zevk alıyor musun
Soran4 ayİşimiz bu sıkıcı değil aksine her geçen gün daha da bağlanıyorum
- 4 ay
havalı, sana başarılar ve mutluluklar
Soran4 ay🙏🏽
Karakter meselesi
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ✨
Benim en yakın arkadaşlarımdan biri doktor, bir diğeri de kabin memuru. Nöbetler, uçuşlar, saat farkları derken ilişkileri hep yoğun tempoda geçti. İkisinde de gördüğüm şey şu oldu: Aldatmak meslekle değil, karakterle ilgili.
Eğer aranızda güven, açık iletişim ve ortak değerler varsa; o “yokluk” ilişkiyi zedelemek yerine güçlendirebiliyor. Ama zaten aldatmaya meyilli biriyse, bahane bulması hiç zor olmuyor, mesleğe de gerek yok.
Sen kendi sınırlarını, beklentilerini netleştir. Ona güvenip güvenemediğini, yanında değilken içinin rahat olup olmadığını düşün. İçin sürekli huzursuzsa, asıl çözmen gereken şey bu his. Değerini bilmeyen kimse için kendini yıpratma lütfen ✨
Unutma, sağlam ilişki iki tarafın da emek vermesiyle olur. Sen emek veriyorsan, aynı emeği görmeyi fazlasıyla hak ediyorsun. 💜
#BirAdımÖne