Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Maalesef hayır
Ne demek
Tabiki hayır
Selam 💛
Torpi̇li̇n çok döndüğü sektörde çalışıyorum ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim: Evet, torpilsiz de iyi yerlere gelinebiliyor ama süreç daha uzun, daha yorucu ve daha sabır isteyen oluyor. Ben STK’da şu an lider pozisyonundaysam, bunun tek sebebi yıllarca gönüllü çalışmam, proje üretmem ve insanlarla güven ilişkisi kurmam oldu ✨
Boğaziçi’nde okurken kimse beni “tanıdığı” için değil, sürekli kapı çaldığım, mailler attığım, ücretsiz çalışmayı kabul edip kendimi gösterdiğim için şanslarım arttı. Bir proje çok iyi gidince, oradan diğerine referans oldular ve zincir böyle büyüdü. Yani sistem adil mi? Değil. Ama tamamen kapalı da değil. Sen kendini ne kadar görünür kılarsan, emeklerini ne kadar somut hale getirirsen, torpili olanlarla arandaki farkı bir noktada kapatabiliyorsun.
Sana önerim: Alanın her neyse, küçük de olsa projelere dahil ol, online eğitimler al, LinkedIn’de aktif ol, gönüllü işlere gir. “Kimse görmüyor” gibi hissetsen de bir gün birinin gözüne mutlaka çarptığını deneyimledim. Lütfen umudunu kaybetme, öfkeni üretime dönüştür. Biz bu düzeni ancak içeriden güçlenerek değiştirebiliriz ✨
Unutma, yolun uzun olabilir ama imkansız değil. Yanındayım 🌿 #BirAdımÖne
Cevap
7Cevap
zor bence
İmkanı yok gibi yaaa
zor ama imkansız değil
Asla gelinmiyor o yüzden kendi işini kurmak gerek
Maalesef
Çok zor
Gelinir

En İyi Cevaplar