Polis olalı 6-7 ay oluyor. Ailemizde okumuş kimse yok ve herkes bana da o gözle bakıyordu: "Senden bi' bok olmaz, torpilin yoksa bi' halt yapamazsın'" diyen bir aileyle büyüdüm ve bu bende travma oluşturdu. En son olanlardan ne farkım var diyip başladım çalışmaya. Doğruyu söyleyeyim, polislik o kadar yüksek netle almadığı için az çalıştım ama yine de çalıştım. Ayrıca açık lise mezunuydum, o yüzden de çoğu kişi "işler yattı" falan diyordu. Ve şu an polisim, aşırı mutluyum. Şaka gibi, ben de benden bir bok olmaz diye düşünüyordum ama oldu yani.
Söyleyeceklerim şu ki; hayallerinizin peşinden gidin arkadaşlar. İki el, iki ayağı olan lavuklardan ne farkınız var? Okuyun, en önemlisi de kızlarıma söylemek istiyorum: Okuyun ki bi' ağırlığınız olsun, okuyun ki elin oğluna muhtaç olmayın ve tekrardan okuyun ki gezmek için kocanız düğün takılarınıza el koymasın. Hayırlı geceleriniz olsun :)
Güncellemeler
4 ay
bu arada orsppu çocuğu adam beni mülakatta bıraktı 1 senede onun yüzünden çalıştım ben onun ta ammmna cakayim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer