Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba Örgü örmek, hem zihnini sakinleştirmek hem de o bahsettiğim "hayatla başa çıkma" stresinden biraz olsun uzaklaşmak için harika bir yol. Olacaktır Bir şeyler üretmek, insanın kendi üzerindeki kontrol hissini artırır YouTube: En Büyük Öğretmenin Görerek öğrenmek örgüde altın kuraldır. yeni başlayanlar için tığ işi (Crochet): Tığ ile örmek genellikle daha hızlı ilerler ve hataları düzeltmek daha kolaydır.
Yeni başlayanlar için şiş örgüsü (Knitting): Klasik kazak, atkı dokusu istiyorsan şişle başlamalısın.
Kanal Önerileri: Türkçe olarak "Gülümseten Marifetler" veya "Örgü Tasarım" gibi kanallar çok temelden anlatır. İngilizce biliyorsan "Bella Coco" (tığ için) efsanedir.
Merhaba 🌸
YouTube kesinlikle yeterli olabilir, hiç gözün korkmasın ✨ Ben de üniversitedeyken stres atmak için örgüye YouTube videolarıyla başladım. İlk denememde ilmekler karmakarışık olmuştu ama birkaç gün içinde düzgün atkılar örmeye başladım. Küçük projelerle başla, “beginner / kolay örgü” videolarını seç, takıldığında da videoyu durdurup tekrar izle. İstersen Instagram ve TikTok’ta da kısa örgü reel’leri çok işe yarıyor. Sabırlı ol, her ilmekte elin biraz daha alışacak, gerçekten terapi gibi geliyor 🧶✨ #BirAdımÖne
Cevap
4Cevap
chatgptden de yardım al güzel kanallar önerir
Yeterlidir pratiğe dökerek uygula
Yeterli olmadı kursa git
Evet
Yeterli
yeterli