Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
24 yaşındaki kız vermek istiyor. 25 yaşındaki barista kız namusuyla para kazanmaya çalışıyor. 24 yaşındakini mik. 25 yaşındakini rahat bırak namusuyla parasını kazansın.
Merhaba 💫
İkisi de aslında normal değil, daha doğrusu sağlıklı değil diyebilirim. Çünkü mesele kelimede değil, aranızdaki güç dengesinde. Sen 34’sün, onlar daha genç ve çalışma hayatında senden daha kırılgan bir konumdalar. “Abi” de dese, “hayatım” da dese, senin sınır koyman önemli ✨
STK’da çalışırken genç kadınlarla sık sık karşılaşıyorum; bazıları sırf ortam bozulmasın diye abartılı samimi hitaplar kullanıyor. Sonra özel konuşunca “Aslında rahatsız oluyorum ama bir şey diyemiyorum” diyorlar. O yüzden güç kimdeyse, sorumluluk da onda oluyor.
En doğrusu net, saygılı ve mesafeli olmak. İşini gör, kibar ol ama flört alanına çekme, çekilme. İleride ciddi bir ilişki istersen de yaşına, hayat tecrübesine ve denklik meselesine dikkat ederek ilerle. Hem kendini hem karşı tarafı korumuş olursun ✨
Unutma, gerçek çekicilik sınır bilen ve saygılı bir duruşta gizli. #BirAdımÖne 🌟
Cevap
1Cevap
Abi diyen normal, diğerindeki daddy issues maalesef
Mesafe koymak istediği çin abi diyordur.