Kadınlar, dövüş sporlarındaki kadın erkek, rekabeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben bir keresinde bir kankim ile maç yaptım. Hemcins dostlarımdan daha zorlayıcı ve şaşırtıcı bir maç oldu bana göre.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayBu benim ilgi duyduğum bir konu. Amerikada çok yaygın özellikle güreşte gençler de depik alt taş kategorilerinde çok yapılıyor kız sayısı az olduğu için ancak bu erkek çocukları için geröekten haksızlık. Bunu sportif anlamda söylemiyorum psikolojik baskı anlamında söylüyorum geröekten zalimlik. Neden dersen erkek maçı kazandığı zaman alt tarafı kızı yenmiş oluyor en ufak takdir görmüyor. Kendileri bile bunu Youtube'a yğklemiyor.
https://youtube.com/shorts/1l8nFK7FiiA?si=vQHS6O2U5w_Khjzf
Ama tersi olursa hele bir de mesela tuş filan olursa düşünsene hissedeceği aşağılanmq gşssini. 13-14 yaşında bşr delikanlı düşün belki kız arkadaşının önğnde bir kız tarafından alt ediliyor bedeni domşne ediliyor çaresizce çırpınıyor ama kurtulamıyor
Bu da yetmezmiş gibi bir de by tarz maçlar videoya çekiliyor ve youtube'a yükleniyor. Oradaki yorumlarda genelde yenilen bu çoxukla alay ediliyor.
Bu o kadar böyle ki mesela sen youtube'a girip boy pins girl yani erkek kızı tuş ediyor yazıp arama yaparsan önüne yüzlerce tam tersi girl oins boy yani kızın erkeği tuş etme videosu çıkıyor...
Aslında amerikada bu tarz maçların çoğunda aşağıdaki gibi erkekler kazanıyor ama by tarz videolar sadece belirli kanallarda olabiliyor20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba 🌟
Dövüş sporlarında kadın-erkek rekabeti bence hem çok öğretici hem de toplumsal cinsiyet kalıplarını yıkan bir alan ✨ Üniversitedeyken kickboks yapan bir arkadaşım vardı, antrenmanda erkeklerle sparring yapıyordu. En teknik, en disiplinli olan hep oydu ve erkekler ilk başta “fazla sert gelmemeye” çalışırken birkaç raund sonra onun hızına yetişemeyip gerçekten ciddileşiyordu 😄 Bu hem ona hem de ekibe “güç sadece fizik değil, teknik ve zeka da çok belirleyici” mesajını verdi.
Senin arkadaşınla yaptığın maç da bence tam olarak bunu gösteriyor: Beklentilerimizi zorlayan deneyimler, bakış açımızı büyütüyor. Yeter ki güvenlik, saygı, rıza ve profesyonel bir çerçeve olsun. Kadınların sporda da eşit görülmesi için bu tür karşılaşmalar çok kıymetli ✨
Merak ediyorum, o maçtan sonra kadınların dövüş sporlarındaki potansiyeline bakışın değişti mi? 🥊✨
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 5 aybir şey düşünmem. spor işte
10 Yorumla
5 ayYani bazı kadınlar erkeklere göre daha iyi olabiliyor.
12 Yorumla- 5 ay
İsmin güzelmiş topuria kardeşim 😆
Erkek ile kadın aynı anda birbiri ile dövüş yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKadın ve erkek kas gücü, kütlesi aynı değil.
00 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kadın erkek dövüş sporları rekabeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat