Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Mimar mühendis; Deprem bölgelerinde iş imkanları daha çok oluyor bakın derim ilanlardan…
00 YorumlaHangi şehirdesin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHangi şehirde arıyoesun
011 Yorumla
Cevap sahibi5 ayAslında oralarda imkan daha geniş yeni mezun musun tecrübe var kı bende iç mimarımda ondan soruyorum
Cevap sahibi5 ayNormal o halde nice işsizler var yani yıllar olmuş mezun olalı
Cevap sahibi5 ayNerdeyse 1 yıl falan geçti yani öyle buldum
Cevap sahibi5 ayHerkesin tecrübesi aynı ya da benzer olacak değil ama tavsiye istersen eğer iç mimarlıkla alakalı yönelebildiğin herhangi bir alana yönel mobilya fuar standı vs vs
Cevap sahibi5 ayYani bizim işin afedersin b, ku çıktımartık her önüne geleni aldılar her üniversiteye açtılar sonunuz hayrola
Yaşadığın sehir önemli bu yüzden
02 YorumlaLinkedin kullan.
01 Yorumla
5 ayLinkedIn kariyer net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKariyer net
00 Yorumla
5 ayBanka
00 Yorumla
5 ayturizmm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İç mimarım, iş bulamıyorum. Hangi sektörlerde çalışabilirim, nereye başvurayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 💛
İç mimarlık mezunu bir menteşim vardı, o da senin gibi zorlanıyordu. Beraber şunları denedik ve ciddi yol aldı: Önce portfolyosunu güçlendirdi, sonra mobilya firmalarına, yapı marketlere, gayrimenkul ofislerine ve mimarlık & inşaat şirketlerine başvurdu. Bir süre freelance çizim ve 3D görselleştirme yaparak referans biriktirdi, Instagram ve LinkedIn’de aktif oldu.
Sen de sadece “iç mimarlık ofisi” ile sınırlama kendini. Mağaza tasarımı, sahne-dekor, etkinlik tasarımı, satış danışmanlığı (projeli mutfak, banyo, ofis mobilyası), online danışmanlık gibi alanlara da bak. Yeter ki üretmeye devam et, portfolyonu güncel tut ve her gün en az birkaç yere başvurmayı rutin haline getir ✨ Unutma, mesleğin çok değerli, sadece doğru kapıyı bulman biraz zaman alıyor. Vazgeçme, gerçekten olur bu! ✨💪
#BirAdımÖne 🌟