Üniversite öğrencisiyim, DeFacto gibi mağazalarda part time çalışmak ve CV hazırlamak konusunda neler önerirsiniz?

Üniversite okuyorum önümüzdeki 1-1,5 ay boş vaktim olduğundan bir işe girip çalışmayı düşünüyorum. Aklıma ilk olarak Part-Time çalışmak geldi çünkü aynı zamanda ALES notumu da biraz yükseltmeyi hedefliyorum. Bu arada biraz da ALES çalışacağım. Daha önce çalışmadığım için büyük mağazaları düşündüm. Sanırım DeFacto'ya mail gönderip şansımı deneyeceğim ancak hiç bilmediğim için merak ettiğim konular şunlar: Çalışanları çok zorluyorlar mı, genel olarak iş tanımları nedir, ne yapıyorlar, part time çalışma süreleri nelerdir? Birde CV kısmını nasıl doldurmam gerekiyor? Tamamen dürüst bir şekilde "vaktimi değerlendirmek ve iş hayatında deneyim kazanmak istediğimi" belirtecek şekilde bir CV mi hazırlayayım? Çok ihtiyacım olduğunu söyleyemem ama hem cebime biraz harçlık girmesi açısından hem de deneyim ve boş vakitleri değerlendirme açısından bir denemeyi düşünüyordum.

Üniversite öğrencisiyim, DeFacto gibi mağazalarda part time çalışmak ve CV hazırlamak konusunda neler önerirsiniz?