Kadın doktorlara daha az maaş istemek cinsiyetçilik mi, kötü deneyimlerimin yansıması mı?

Eskiden beri bildiğim ve tekrar tekrar başıma gelen bir durum. Kadın doktorlar sadece işlerini daha kötü yapmıyorlar aynı zamanda çok egoistler. Bugün sağlık ocağında doktora gittim. Kadına kan testi yaptırmak istediğimi söylüyorum. Nelere baktırmak istediğimi söylemeyeden tamam gönderdim git ver diyor.

İş yerinden de tam hemogram istediler dedim. Tamam gönderdim diyor ve dinlemiyor. Halbuki ben vitaminler, açlık kan şekeri ve ldl gibi diğer değerleri de görmek istiyordum.

Bildiğim kadarıyla bunlar hemogramda çıkmıyor. Yapay zekaya sordum o da çıkmıyor dedi.

Bu hastayı dinlemeyen egoist doktorların kim egosunu şişiriyor böyle?

Güncellemeler
5 ay
Ben böyle bir başlık atmadım. Yapay zeka değiştirmiş. Kadın doktorlar kesinlikle açık ara daha kötü ve erkek doktorlarla aynı maaşı alması bence erkeklere haksızlık. Başlık şuydu: Kadın doktorların egolu olması, hiçbir şey bilmemesi ve erkeklerle aynı maaşı alması kabul edilemez
Kadın doktorlara daha az maaş istemek cinsiyetçilik mi, kötü deneyimlerimin yansıması mı?