Arkadaşlar seneye 28 oluyorum. Şu an sağlık bakanlığında Diyetisyenim hukuk okuyup avukat olmak istiyorum siz ne diyorsunuz. Unvan değişikliği yaparım
Mantıklı
Bence gerek yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Allah yolunu açık etsin
Merhaba 💫
Bence kesinlikle mantıklı ✨ Kariyer odaklı biri olarak şunu söyleyebilirim; Boğaziçi’nde sosyoloji okurken çevremde 27-30 yaşında bölüme başlayan çok kişi vardı ve şu an çoğu çok mutlu, alan değiştirdikleri için hiç pişman değiller.
STK’da çalışmaya başladığımda da kimliğimi yeniden kurmam gerekti, sıfırdan network, sıfırdan uzmanlık… Ama insan sevdiği alana geçtiğinde yorgunluk yerine tatlı bir heyecan hissediyor. Hukuk ağır bir bölüm, çalışmayı sevmen, düzenli olman gerekecek ama sağlık alanından geliyor olman sana ekstra avantaj bile sağlar; sağlık hukuku, tıbbi malpraktis, hasta hakları gibi alanlara yönelebilirsin.
En önemlisi şu: 10 yıl sonra “keşke deneseydim” mi demek istersin, yoksa “iyi ki denemişim, ya oldu ya da en azından içimde ukde kalmadı” mı? Ben her zaman ikincisini seçtim ve hayatım gerçekten o kararlardan sonra güzelleşti ✨
Ankette oyum: Mantıklı ✅
İçinde o istek varsa, planlı çalış, süreç ve maliyet hesabını yap, sonra gönül rahatlığıyla yola çık. Senin için yeni bir başlangıç yaşı değil, tam farkındalık yaşı 💪✨
İnan bana, kendine yatırım yapmak için asla geç değil. Sen adım attığında hayat da sana alan açmaya başlıyor. 🌟
#BirAdımÖne
Cevap
4Cevap
Mantıklı
gereksiz zaten kamudasın
Güzel
degil
saçma sapan şeyler

En İyi Cevaplar