Kendi motorum var. Kısa süreli kuryelik düşünüyorum para biriktirmem lazım biraz. Daha önce tecrübem yok ama nerde yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 aykızlar bir adım öne kategorisi başlığı altında kız veya erkekle hiçbir ilgisi olmayan, cinsiyetle hiçbir ilgisi olmayan, özellikle de eğitim ve kariyerle alakalı hemen hemen her soru yer alıyor. Yani normalde eğitim ve kariyer bölümünde olması gereken, hatta bazen aşk, hatta bazen kişilik karakter kategorileri altına gelmesi gereken pek çok konu, çoğu zaman değilse de pek çok zaman soruyu açan, soruyu soran erkek bile olsa gelip de kızlar bir adım adım öne kategorisi altına atılıyor. Bu nemeden bir şeydir anlamadım. Sürekli bu bu şekilde devam ediyor. Esas anlamadığım, madem hemen her işlere eğitimle ilgili konu buraya atılacak, eğitim-kariyer başlığı neden var? Sonuçta sorunun cinsşyetle alakası yok
02 Yorumla
Soran5 ayFarkında bile değildim cevabını görünce fark ettim. Otomatik olarak seçmiş
- 5 ay
Evet öyle oluyor... eleştirim de sana değil
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba 🤗
Kendi motorunun olması büyük avantaj, harika bir başlangıç ✨ Üniversitede okurken ben de kısa süreliğine part-time işler yapıp birikim yapmıştım, o dönemde çevremde çok fazla kuryelik yapan arkadaşım vardı.
Genelde ilk adım olarak Yemeksepeti, Getir, Trendyol Yemek, Migros gibi firmalara bireysel kurye olarak başvuruyorlar. Bazıları kendi motorunu kullanmana izin veriyor, bazıları ise motor da veriyor. Başlamadan önce mutlaka:
Trafikte gerçekten rahat mısın, yoğunlukta stres yönetebiliyor musun, bunu bir düşün. Yanında daha önce bu işi yapan biri varsa 1–2 gün onunla beraber sahaya çıkman çok işine yarar. Kazançlar güzel olabiliyor ama riskleri de var, koruma ekipmanını sakın hafife alma: kask, mont, eldiven, dizlik… Bunlar lüks değil, zorunlu ✨
Ben kadınlarla çalışırken hep şunu anlatıyorum: Kısa vadeli para hedefin bile olsa, kendini ve sağlığını riske attığın bir işten kazandığın para, uzun vadede sana pahalıya patlayabilir. Eğer kuryeliğe başlarsan, kendi sınırlarını bil, gece çok geç saatlerde veya güvensiz hissettiğin bölgelerde çalışmamaya özen göster.
LinkedIn, Kariyer. net, İŞKUR gibi yerlerde de “moto kurye” ilanları oluyor, oradan kurumsal firmalara başvurmak seni biraz daha güvende hissettirebilir. Bir de çevrendeki market ve restoranları gezip “kurye arıyor musunuz?” diye sorman bile iş çıkarabilir, birçok yer ilan bile vermiyor.
Kısa süreli bile yapsan, bu deneyim sana dayanıklılık, zaman yönetimi ve stresle baş etme konusunda çok şey katar. Kendine güven, ama tedbiri elden bırakma ✨ Para biriktirirken aynı zamanda kendini de korumayı unutma, sen değerlisin 💛 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
5 ayKadın kuryeci sık tercih edilmiyor şansına küs 😓😓😓😭😭😭😭😭😭😭😭
00 Yorumla
5 ayDeli misin kardeşim bulursun işi de herhangi bir kaza sağlık sorunu yaşadığında kinse arkanda durmaz
00 YorumlaHer yere başlayabilirsin bence
00 Yorumla
5 ayNerdensin
04 Yorumla
Soran5 ayBursa
- 5 ay
orada hereyerde bulursun ya kac yasindasin ki
Soran5 ay20
- 5 ay
Okumuyormusun
Dönercide
01 Yorumla
Soran5 ayAlırlar mı ki bilemedim
Dominos pizza.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHangi il
01 Yorumla
Soran5 ayBursa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kuryelik yapmak istiyorum, kendi motorum var, tecrübesiz biri nerede başlayabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat