Ben normalde kadın kuaförüyüm ama aklımda tek koltuklu butik bir dükkan açıp erkeklere de hizmet vermek avrupada kadın berberler çok yaygın ülkemizde de tek tük kadın berber var onlardan biri olmak istiyorum

Ben normalde kadın kuaförüyüm ama aklımda tek koltuklu butik bir dükkan açıp erkeklere de hizmet vermek avrupada kadın berberler çok yaygın ülkemizde de tek tük kadın berber var onlardan biri olmak istiyorum

Evet güzel olabilir ama insanımız o kadar medeni değil. Niyetleri belli sonra taciz haberleriyle birlikte şiddet vs de gelir. Önden kestirebiliyorsun çünkü ne olacakları. O yüzden zor bu coğrafyada.
Her gelen giremeyecek randevulu çalışırım
Randevu çözüm değil. Ne insanlar uğraşır saçma sapan işlerle uğraş dur sonra
Son 30 senede 3 berberim oldu. Taşındığım için birini değişmek zorunda kaldım, kendisi mesleği bıraktığı için de bir diğerini. Yazlığımdakini de katarsam 4. Berber dediğin eli iyiyse, muhabbeti de sıkıysa hayatta değişmem. Kadın berberle ne muhabbet edicem ya ayda bir görüyorum hayatta gitmem kadın berbere.
Bence çok tutar. Ki Asya vs gibi ülkelerde yaygındır. Ama merak ettiğim bir konu oluştu şu anda. Acaba kadın berberler de erkek berberler gibi değdiriyor mu :-)
Merhaba 🌸
Bence kesinlikle tutar ve harika da olur! ✨ Üniversitedeyken bir kadın berber tanımıştım, küçük bir dükkanda tek başına çalışıyordu, randevuları haftalar önceden doluydu. Erkekler sakin, temiz, özenli ortamı çok seviyordu. Sen de butik, karakteri olan bir yer açarsan emin ol kendi kitleni yaratırsın. Cesaretin şahane, sakın vazgeçme ✂️✨ #BirAdımÖne
Cevap
51Cevap
Sen erkeği tıraş edemezsin mutlaka değdirme lazım senin ön taraf boş bişey yok strap-on takarsan olur koltuklar sadece siyah ve mavi olmalı kimse pembe kırmızı gibi renklerdeki kadınsı koltuklara erkekler oturmaz pasif erkekler oturur saadece
Kadın şoförler de var ama kadın berber hiç düşünmedigim biraey ama en azından saçımız kesilirken kolumuzun ırzına gecilmeyecek olması güzel
Kız kardeşimin yanına gittiğimde saçlarımı kız kardeşime tıraş ettiriyorum Hem onunla sohbet etmek hem de eğlenmek hoşuma gidiyor
Çok güzel olur şimdiden adresi verin ilk müşteriniz olayım
Ciddiyeti kalmaz. Böyle abaza memlekette olur mu saniyorsun?
Bu zihniyette olan bir toplumda bu işi yapmak çok zor
Süper olurdu 👍 ve çokta tutulurdu kadınlar bu konuda daha başarılı bence
Süper olur ve erkeklerden iyi yapacaklarına eminim
Dünyanın her yerinde bunun cinsiyeti yok
Tutma ihtimali yüksek
Tutar da ama millet meraktan gider ben kendi kuaforumu degistirmem
Olabilir en azindna kolumuza kerkinen olmaz 😂😂
Olabilir. İyi iş de yaparsın. Denenmeli bence.
Bu konsepti zaten deneyenler oldu ama pek tutmadı sanırım çünkü arkası gelmedi bu işin.
İlişkilerde kadınlar arıza çıkarır, çok canlar sıkılır.
Bunu yaparsan biraz lüks dokunuşlar yapıp randevu ile üst düzey kişilere çalışırsan tabiiki daha kabarık bir fiyat listesi ile köşeyi dönme ihtimalin yüksek
Öyle olucak zaten
Ülkemizin egitim seviyesi yerlerde olduğu için farklı kafalarda bakarlar ama %80 tutar
Gelen geçen giremeyecek tab ki
Her gelen geçen randevu alırsan ne yapmayı planlarsın aradı seni bir randevu istedi belge falan mı isteyeceksin
Telefonla alınmayacak randevu
Valla ülkedeki abazalar tarafından baya tutar bence. Çorap değiştirir gibi berber değiştirmez erkekler ama kadını görünce gelirler bence. Acı ama gerçek
20 erkek saplar günde. @m. Im dayanır buna diyen buyursun
Bence harika olur önemli olan o çalışan kadını bulmaktır.
Böyle bir kadın tıraş etse tıraş ederken boş alırım zaten 🙄🙄
Almanyada yaşadığım yıllarda, berberlerin hepsi kadındı
Erkek berberler gibi omzumuza kolumuza değdirecek misin :)
Ben giderdim şahsen. Erkek berberlerin değdirmelerine maruz kalmazdım en azından gkglglgl
TAYLAND da var zaten. PATTAYA BÖLGESİNDE. TURKIYE DE KADIN KUAFÖR BAY a Gitmez. Din Olayları yüzünden.
Kadın kuaförler erkek saçını daha iyi kesiyor Denizli de bir ara olmuştum gayet iyiydi
Aslında olur ama bizim ülkemizde olmaz başka yere çekerler konuyu
Marketing açısından mantıklı olabilir
Bencede
Cesurca fikir
Her günün full geçer
hiç gerek yok, böyle iyi
Erkek trasi yapabilir misin
cok tutar kuyruk olur
Iyi düşün derim çoğu mutlu son ister
Ülkemizde de yaygınlaşıyor
Kız kardeşim benim berberim
Onu eğittim sksö