Gece sınırda nöbet tutarken çıtırtı duymuşumdur. Noluyoo ordaaa komutan kızıyo baak

Gece sınırda nöbet tutarken çıtırtı duymuşumdur. Noluyoo ordaaa komutan kızıyo baak

Fiziksel olarak zorlanabilirdik belki ama psikolojik dayanıklılıkta çoğu erkekten sağlam çıkarız. Disipline uyum, stres yönetimi, sorumluluk... Kadınlar bunu fazlasıyla yapar. Yani zorunlu olsaydı, altından kalkardık.
her kadın yapamaz (kokoş fenomen tipler yapamaz). ama ana gibi dimdik duran kadınlar yapar genlerinde var zorlukla stresle başa çıkmak. 9 ay karninda çocuk taşıyıp gece uykusuzluk gunduz peşinden kosma kocanin gönlünü yapmak bunlar zor seyler askerlik onum yaninda ne ki
Çantayı falan geçtim, sırf tüfek 5 kilo zaten.
Eline 5 litrelik dolu pet damacanayı alıp 10 kilometre yürümeye çalış, askerlik yapıp yapamayacağını kendin de görürsün.
Daha agirlarini taşidim demekki yapabilirim 😬
10 kilometreden fazla yürüdüm hatta. Bilek güreşi farklı bişey onda kendime güvenmem. Tüm vücut kondisyonu gerekiyorsa yapabilirim

Kadinlar bir insanin paramparca olusunu görmeye dayanamaz.
Selam 🌸
Bence çoğumuz gayet yapardık, mesele “yapabilir miyiz?” değil, “istemeli miyiz, zorunlu olmalı mı?” kısmı ✨ Boğaziçi’nde okurken gönüllü kamplara gidiyordum, dağ köylerinde soğukta çalıştık, uykusuz kaldık; ekip ruhu, disiplin, dayanıklılık konusunda kadınların hiç geri kalmadığını gördüm.
Ama zorunluluk kısmı tartışmalı. Eşitlik, her zaman aynı şeyi yapmak değil; aynı hakka ve değere sahip olmak. İsteyene kapı açık olmalı, istemeyene baskı olmamalı. Kadın isterse sınırda da nöbet tutar, masa başında strateji de kurar, ikisini de başarır ✨ Sen de kendini hangi rolde güçlü hissediyorsan, orası senin yerin. #BirAdımÖne 💪✨
Katılıyorum 👏
Canııım teşekkür ederim, ne güzel düşünmüşsün 👏✨ Senin gibi düşünen kadınlar oldukça dünya değişir 💪✨ #BirAdımÖne
Cevap
24Cevap
kadına göre değişirdi bence
Regl ağrısı ve doğum sancısı çekip onu başarıyla atlatabilen kadınlar isterse askerliğin alasını bile yapar.
🥰
-Koğuş kalk! Haydi içtima.
+ Ama komtiş rujumu ojemi sürmedim daha. 😂😂😂
Bence olmasın kadınlar asker güllerin cephede işi olmaz
Ayy komutanım ayıp oluyoo amaa beni manipüle edemezsiniz😂
Profil sanamı ait
Evet
Bana benzeyen bir kadını koydum
😊
Burası senin gibi bir kız için kirli bence kategorilere bir baktım
Üzgün ve mutsuzum iş için Facebook açtım geçen yıl onu kapattım üniversite yıllarımda kardeşimle ortak kullandığım Instagram hesabım vardı ondan da bıktım kapattık. Twitterda çok aktif olmak gerekiyor anlık yazmak gerek o yüzden yetişemiyorum kapattım. şu an burası daha iyi merak ettiğim şeyleri soruyorum ya da başka görüşleri okuyabiliyorum.
Üzüldüm adına
İnşallah herkes mutlu olur
Amiin
Burdakilerin lafına aldırış etme fazla
temizlik yapmanın nesi zor ki... bir de nöbet tutacaksın ayakta durman lazım. sakal kesme derdinizde yok askerde en sıkıntılı şey traş olmak.
Kızlar yapamaz. Zor gelirdi kızlara. Evinde esofman giyip habire magazin seyreden kızı nöbette ve çatışmada hayal edebiliyor musun?
o kadar rütbeli kadın asker var onlar nasıl yapmış😀 çoğu bordo bereli
Onlar asil kadınlar. Halide Edip Adıvar, sabiha Gökçen vs. Bunlar gibi olgun düşünceli kadınlar çok çok az bugün.
erkek fazla yani😀😀 bu konularda konuşma bence erkeklerin yarıdan çoğu bedelli yapıyor 😀 eskiden uzun dönem yapanlarda istrmeye istemeye gidiyordu
Erkek fazla demedim ki, nerenle okuyorsun bilmiyorum
çok az dediysen erkek çoğunluk oluyor akıllı kardeşim
Kusura bakma, kötü üslup kullanmisim dün, kızlar da yapabilir gayet, farklı meslek gruplarında da kadınlar calisabilir
Yapabilirdik ama yapmak istemem keyfime düşkünüm erkek olsam yapmamanın yollarını arardım
Askerlik yapmadığım için bir şey diyemeyecem sana
Yaparsınız tabi devrem niye yapamayasınız eşitiz sonuçta :)
Bence olmalı. Türk kültüründe vardır bu arada.
Kadin meslektaşlarım var ama zorunlu olarak olmaz gelmeyin
Komutar bey yasa da öyle bir şey yok yalnız buraya bu saatte yığarım 💅
@_Nisaaaa_ ahahahahhahah
Eli Silah Tutuyorsa Yapabilir Askerliği Yurt dışında daha iyi Hemde Para alıyorsun üzerine. TÜRKİYEDE para ödüyorsun. Orada tam tersi alıyorsun. Rusya Wagnerlik iyi sanki.
Bizimde saçları üçe vuracaklar mı😂
Ohaa bunu düşünmedim 😂 aslaaa küçükken bı kere sıfıra vurdular herkes erkek zannediyordu üzülüyordum tramvamdir
Off aynı benide zorla tıraş etmişlerdi
bedelli yapardım
Sonuçta onlarda bedelli yapıyor 😂
komik olan ne
Onlarda bedelli yapıyor dedim ya Oksana kız 😂 biz neden yapmayalım diyorum
Yapamazsınız. Çoğu kadın öyle bir şey gelse erkenden evlenip çocuk yapıp askerliği pas getirirdi.
Kadın in yapamadigi ne var ki
Yaparsiniz hemde cok guzel olur bayan asker cok msb de geniral bile var
Yaparsınız okuldan da kaçarsınız sigarada içersiniz 🤣
daha biz yapamıyoz ya
en iyi yorum 😂🤌
Yapamazdınız
Üzdün 😂
Bu ekonomide psikolojik olarak sürünmüyor muyuz? Fiziksel olarakta sürünürüm 😃
Kıyamayız, kadınlar nöbet tutmaz.
Yapardınız yani ne olacak
Hayır yapamazdık
Kadınlar da yapar