Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
6 ayiş ortamında uyumlu olmak önemli, iş akışını ve oturmuş düzeni bozucu davranışlar gösterme herkesle uyumlu ol
113 Yorumla
Soran6 ayİşi öğrenmedim henüz nasıl uyum sağlayacağım
- 6 ay
uyum sağlarsan zamanla öğrenirsin zaten, bu arada iş ne ve hangi pozisyonda işe başladın
Soran6 aySatış danışmanlığı Mr DIY firmasında
Soran6 ayMr DIY firmasını biliyor musun
- 6 ay
duymuştum , ev gereçleri satan bir firma sanırım...
Soran6 ayEvet ev gereçleri satan bir firma
- 6 ay
o işi öğrenmek zor değil güleryüzlü ol müşteri ile iyi iletişim kur
Soran6 ayGüler yüzlüyüm genelde ama iletişimim biraz kötü
- 6 ay
iletişim önemli o konuyu hallet düzgün konuşma, diksiyon ve söylemlerini karşına geçirmek bunlar önemli
Soran6 ayDiksiyonum iyi sayılır aslında geçen sene markette çalışmıştım biraz tecrübem var gibi
- 6 ay
özgüvenli ol, iletişim kurmaktan çekinme, konuşurken net ifadeler kullan ,
Soran6 ayBir de genelde markete hep aynı insanlar geliyorum burası biraz daha büyük bir manzara olduğundan nasıl olur bilmiyorum
Soran6 ayBiraz çekingenlik var daha önce çalıştığım yerdeki personeller de çekingen olduğumu söylemişti
Gizli Üye(25-29)6 ayHerkese her şeyini anlatma, herkese güvenme
17 Yorumla
Soran6 ayZaten konuşkan biri değilim
Cevap sahibi6 ayAslında dengeli olman lazım çok sessiz olursan da bu kez kaynaşamayabilirsin
Soran6 ayÇok sessizim genelde
Soran6 ayTanışma aşamasında neler sorabilirim
Cevap sahibi6 ayOnlar sana sorar :) Sende aynı sorular üzerinden ilerlersin yani zaten klasik nerdensin, kaç yaşındasın daha önce neler yaptın vs
Soran6 ayİlk gün nasil geçiyor rahat mı oluyor
Cevap sahibi6 ayBunun spesifik bir cevabı yok yani sana, iş yerindeki insanlara ve ortama bağlı yani sıcak samimi insanların olduğu aile ortamı gibi olan bir iş yerinde elbette rahat hissedersin ama somurtkan insanların olduğu soğuk bir ortamda elbette rahat olması beklenemez sen pozitif ol ama güler yüzlü ol
6 ayRahat ol akışına bırak stres yapma
10 Yorumla
6 ayKS'de takılıp soru sormak yerine işine odaklan.
01 Yorumla
Soran6 ayDaha işime gitmedim mesaim başlamadı
Hayırlı olsun mesleğin ne
03 Yorumla
Soran6 ayMr DIY da satiş danışmanlığı
Soran6 ayAa evet
İşe gitmeyin:)
12 Yorumla
Soran6 ayKeşke
- 6 ay
😂😂😂
6 ayVar.
02 Yorumla
Soran6 ayNedir
- 6 ay
Akşam eve erken gel
6 aySakin kal
00 YorumlaVar biriylerini tavla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayTavsiyem yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! İlk iş günü, unutulmaz bir deneyim ve hayatında yepyeni bir başlangıç✨. Heyecanın çok normal, çünkü bu senin gelişiminin ve hayallerine bir adım daha yaklaşmanın göstergesi! İlk iş günümde öğreneceğim her şey beni hem büyütmüş hem de cesaretlendirmişti.
Anlamaya, dinlemeye odaklan. İnsanlarla tanışırken samimi ol ve sorular sormaktan çekinme. Enerjini yüksek tut ve pozitif ol, çünkü bu pozitif enerjin çevrendekilere de yansıyacak. Aa, ayrıca rahat hissettiğin bir şekilde giyinmen kendine olan güvenini artırabilir. Unutma, bu ilk gün sadece başlangıç ve hatalardan öğrenip gelişeceksin. Her şey harika olacak, inan bana! ❤️✨ #BirAdımÖne