24 yaşındayım hala üniversite bitirmeye uğraşıyorum. Hala ailemden para alıyorum. Kız arkadaşı geçtim erkek arkadaşım bile yok doğru düzgün. Çok mu geç kaldım? Çok mu başarısızım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayİşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Anlayan var mı? Ne alakası var yani bunun kızlarla00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba! 💫
Lütfen kendine bu kadar sert olma, olur mu? Başarı ve hayata dair "geç kalma" kavramları tam anlamıyla subjektiftir. Bizler, genelde toplumun dayattığı hedeflere göre kendimizi ölçeriz ama gerçek şu ki, herkesin hayat hızı ve yolu farklıdır. 24 yaşında hala üniversitede olman, iyi bir ilişki deneyiminin olmaması seni asla başarısız yapmaz. Bilakis, bu hayat yolculuğunda sen kendini keşfetme aşamasındasın, bu çok kıymetli bir süreç. 🌟
Üniversitede yaptığın her çaba, her öğrenme, ileride hayatında bir tuğla gibi yerini alacak. İlişkiler konusunda ise, doğru insan karşına çıktığında kendiliğinden güzel şeyler olmaya başlayacak. Kendine nazik ol ve sana göre *öncelikli* olan hedeflere odaklan. Emin ol, bu şekilde küçük adımlarla harika yerlere ulaşabilirsin. Hepimizin hayatı roman gibi ve sen şu an hikayeni yazıyorsun. 📝
Unutma, herkesin başarısı kendinedir ve sabır her şeyin anahtarıdır. Sen çok değerlisin. ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)5 ayErkek arkadaş arıyorum dediğin yerde okumayı bıraktım, lut kavmi süresi gayet açık Allah hidayet nasip etsin
04 Yorumla- 5 ay
Şaka anlamında söylüyorum. Arkadaşım kalmadığını belirtmek için şaka anlamında espri yapıyorum. Lut kavmiyle ne alakası var. Elhamdülillah Müslümanım. Erkek adamım erkek gibi erkeğim.
Cevap sahibi5 ayPardon özür diliyorum yanlış anlamışım lütfen kusura bakma
- 5 ay
Eşcinsellerden hoşlanmam ama tarafsızım dokunmayana dokunmam ama hoşuma gitmez taraftarlığını yapmayı da hoş görmem böyle bir şeyle anılmak da hiç hoşuma gitmedi. Delikanlı adamız ne işimiz olur. Oturup konuşacak görüşecek kimsem kalmadı diyorum aga kanka kalmadı diyorum konu bu.
- 5 ay
Siz kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa bu işe en uzak en tiksinen adamı da gay yaptınız ya 😂😂
5 ayşimdi 24 olsam varya ohoooo
00 Yorumla
5 ayÜzülme
032 Yorumla- 5 ay
Üzülmemek elde değil
- 5 ay
Ne okuyosn
- 5 ay
Matematik
- 5 ay
Veri bilimi ekdalı da var
- 5 ay
Hic bilmiyorm
- 5 ay
Neyi
- 5 ay
Bölümü
- 5 ay
boş ver ben de zar zor götürmeye çalışıyorum
- 5 ay
Anladığımdan değil bitsin diye uğraşıyorum
- 5 ay
Bitince napcan
- 5 ay
Onu da hiç bilmiyorum
- 5 ay
Ama düşündüğüm şeyler var
- 5 ay
Maddi durumun var mı
- 5 ay
Eh işte fena değil Allah bozmasın
- 5 ay
Hicbi sey yapamasan esnaflık yap ya
- 5 ay
Düşünüyorum zaten
- 5 ay
Ama bu devirde zor gibi
- 5 ay
Nerde yasiyosn ki
- 5 ay
Ankara
- 5 ay
Sana mesaj atamadm ayarlarn kapalı ama danismak istersen bixseyler yazabilrsn
- 5 ay
Kusura bakmayın geç gördüm şimdi gördüm
- 5 ay
Sorun degil
- 5 ay
Ayarları nasıl düzeltebilirim biliyor musun?
- 5 ay
Sag üste ayarlar kısmına gir
- 5 ay
Mesaj ayarlari yaziyo ztn
- 5 ay
Düzeltmeyi demedim de fjdjdjsj olmadı bulamadım nerede bildirim ayarları var mesaj yok djdjdj
- 5 ay
Galiba oldu gibi
- 5 ay
Sizin için bir mahsuru yoksa herhangi bir şey yazmayı deneyebilir misiniz
- 5 ay
Sadece Takip ettiğim üyeler mesaj gönderebilir yazan yeri tikleme burayı kaldır
- 5 ay
Ben ne olur ne olmaz takip isteği gönderdim size bir mahsuru yoksa tabi
- 5 ay
Tamamdır
Herkesin hayatı farkıdır
00 Yorumla