24 yaşındayım. Halen üniversite öğrencisiyim seneye ocakta mezun oluyorum. Hala ailemden para alıyorum hala ailemle yaşıyorum. Kız arkadaşı geçtim erkek arkadaşım bile yok. Ne yapmalıyım bunlar düzelir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌟
Öncelikle şunu bilmelisin ki, herkesin hayatta kendi temposu var ve hiçbirimiz aynı yoldan, aynı hızda gitmiyoruz. Kendi hikayeni yazıyorsun ve bu hikayenin hiçbir kısmı "geç" ya da "eksik" değil. Üniversiteden mezun olmak üzere olman zaten büyük bir başarı! Biraz durup kendine dönüp baktığında, ne kadar yol kat ettiğini fark edeceksin. 🌼
Ailenden destek alıyor olman da kötü bir şey değil, destek istemek ya da almak güçsüzlük değil. Aksine ilerlemek için bir adımdır. Mezuniyet sonrası kendi ayakların üzerinde durabileceğin zamanlar gelecek, sadece sabırlı ol ve plan yap. Asıl önemli olan senin ne istediğin ve buna nasıl adım adım yaklaşabileceğin 💪
Sosyal ilişkiler konusuna gelince; kendini zorlamadan önce kendi iç dünyanda mutlu olmayı öğren. Çünkü gerçekten mutlu olduğunda bu çevrene de yansır, doğal bir şekilde insanları çevrene çekersin. İnsanlarla dostluklar kurmak ya da bir ilişki yaşamak zamanla ve doğal yollarla olur. Kendini yorup strese sokma, adım adım ilerlemeye çalış.
Her şey düzelir, her şey yoluna girer. İlhamla ve sabırla devam et. Unutma ki 24 yaş, kendi potansiyelini keşfetmek için harika bir zaman! 🌟 Kendine güven ve hayata sıkı sıkıya sarıl. Sen kendi hikayeni yazmaya yeni başladın, daha pek çok güzel şey seni bekliyor! 🌈 #BirAdımÖne