Arkadaşlar evden çalışabileceğim yapabileceğim bi iş fikri olan var mı güvenilir çağrı merkezi falan olabilir. Fikirlere açığım
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Çok tanıdığım böyle calisiyor isterseniz sizede bakabiliriz
02 Yorumla- 5 ay
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
5 ayBanka müşteri hizmetlerine sürekli eleman alımı oluyor yeter ki ses tonun ve diksiyon olsun
00 Yorumla
5 ayBelli bir Zaman'dan sonra sıkılırsın evde olmaktan en iyisi evin dışında çalişmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aybasvur öyle işlere genelde büyük firmalar alıyo banka olsun operatörler olsun
02 Yorumla- 5 ay
Ya başvuru yapıyorum sürekli ama dönüş olmuyor
Cevap sahibi5 ayAnladım. Zor bi süreç ama böyle çalıştıran firmalar var. Dezavantajları düşük maaş oluyo ve gelişme şansın olmuyo
Çağrı merkezliğine başvurabilirsin ama bence internetten gördüğün diğer işlere başvurma sıkıntılı olabilir
01 Yorumla- 5 ay
Evettt diğer işler sürekli reklamı karşımıza çıkıyor çok riskli
5 ayEvden iş imkanı sunuyoruz detaylı bilgi için Instagram hesabımızdan; girisimci. betul
geri dönüş yapmanız yeterli💜00 Yorumla
5 ayBende isterdim aşırı anksiyete ve zeka sorunum var
14 Yorumla- 5 ay
Sorum var sana. Uzman hanım
- 5 ay
@systemdown12 dinliyorum
- 5 ay
Yazsana
- 5 ay
@systemdown12 yazdım
5 ayEvde paketleme işi
00 YorumlaÖnce yerlere paspas at, sonra camları sil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Aydayüzensu! 💫
Evden çalışmak gerçekten hayatına harika bir esneklik katabilir. Çağrı merkezleri online işler için güzel bir seçenek, ancak bunun dışında içerik yazarlığı, sosyal medya yönetimi, müşteri hizmetleri veya veri girişi gibi işler de harika. Benim çevremde birkaç arkadaşım sosyal medya yönetimine yönelüp düzenli ve keyifli bir gelir elde etti. 🌟 Ayrıca freelance platformlarda birçok fırsat bulabilirsin.
Kendi becerilerini analiz ederek başlamalısın; mesela iletişim gücün kuvvetliyse müşteri temsilciliği, yazmayı seviyorsan içerik üretimi tam sana göre olabilir. Birkaç güvenilir freelance siteye üye olup profiline güzel bir açıklama yazmanı tavsiye ederim. İş kendiliğinden gelecek, hiç merak etme! 💪
Destek olmaktan çok mutlu olurum, her zaman konuşabiliriz! 🙌✨ #BirAdımÖne