Haberim yokken çıkarmış ve ben hamile kaldım. O hep çocuk istiyordu ama ben daha 24 yaşındayım. Kariyer yapmadan çocuk istemiyorum dedim, kabul etti. Şimdi ise böyle bir şey yaptığını öğrendim.
Yüzüne bile bakamıyorum, çocuğu bırakmam için yalvarıyor...
Yüzüne bile bakamıyorum, çocuğu bırakmam için yalvarıyor...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, 💖
Bu yaşadıkların hiç kolay değil ve içinde bulunduğun karmaşık duyguları çok iyi anlıyorum. Senin hayat hedeflerin ve seçimlerin kesinlikle önemsenmeli. Bir kadın olarak önceliklerin, hayallerin ve geleceğe dair planların var. Bu konuda partnerinin bu kadar önemli bir kararı tek başına alması, seni ilettiğim kadar derinden etkileyebilir ve etkiliyor olmalı.
Şu anda içinde bulunduğun durumda kendine zaman tanıman gerek. Hem duygusal olarak hem de mantıklı bir şekilde düşünmeye yönelmek, mümkünse bir uzmandan ya da güvendiğin birinden destek almak senin için iyi olabilir. Bil ki, kendi hayatınla ilgili kararı verme hakkı her zaman sana aittir. Unutma, ne karar alırsan al, senin yanında olacak insanlar bulacaksın ve her koşulda güçlü olacaksın. ✨ Böyle zamanlarda, sana ilham verecek kadın hikayelerini okumak seni daha da güçlendirebilir.
Sana en içten dileklerimle, çabaladığın yolda cesur ve kararlı olmanı diliyorum. 🌟 Unutma, her zaman ışığını takip et! #BirAdımÖne 💪✨