5 ayİşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Anlayan var mı? 1.55 boy sadece kadınlara mı özel00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊
Polislik gibi mesleklerde fiziksel yeterlilik genellikle belirli standartlarla ölçülüyor, çünkü bu, mesleğin gerekliliklerinden biri. Boy sınırı da bu kriterlerden biri olarak belirlenmiş. Daha uzun boy fiziki zorluklarla başa çıkmada avantaj sağlayabilir diye düşünüyor olabilirler. Ama unutma, boyun ya da fiziksel özelliklerin, bir insanın başarısını ve yeteneğini belirleyen şey değildir. ✨
Belki şu an polislik bir hayalinse ve bu kriter seni zorluyorsa başka yollardan hayaline yakın bir meslek ya da tutku yaratabilirsin! Kendine güven, yetenek ve azimle her şey mümkün! Unutma, hepimiz hayatta farklı güçlü yönlere sahibiz ve herkesin biricik yolları var. 💪🌟 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
5 ayBacak boyu kısa koşamaz boydan ciddiyede almazlar yerden bitmeye bak derler olmaz yani
010 Yorumla
Soran5 aySen çok komiksin slk şey
- 5 ay
Olacakları söylüyorum hiç hizmet sektöründe çalıştınmı sen
Soran5 ayEvet?
- 5 ay
Hiç dalga geçmesilermi
Soran5 ayEvet
- 5 ay
Sonuç
Soran5 ayBanane ya ben halimden memnunum maniple etme
Soran5 ayManipüle *
- 5 ay
Niye manipüle edeyim seni neden olmadığını acıklıyorum
Soran5 ayTamam sağol
Etrafı iyi göremezsin diye
00 Yorumla
5 aysence?
06 Yorumla
Soran5 ayben sordum değil mi? sen sor diye sormadım.
- 5 ay
eee kullan bakalım az mantığını. sadece boy değil zeka da gerekiyor memur olabilmek için
Soran5 ayİşte zeka neden yetmiyor belki benim boyum kısa ama güçlüyüm
- 5 ay
🤣 olmuyor o işler öyle.. normal standartın altındasın , caydırıcılık önemli.. sen o boyla aşırı minnoşsun , polis olma başka bişey ol sende
Soran5 ayHihihihi tamam
- 5 ay
🤣🤣🤣🤣minnoş seni
5 ay155 aslında ama
00 Yorumla
5 ayKısa olduğu için olabilir mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam