Üniversite mezunuyum ama hayatım şu an çok zor. Yüzümdeki benler, çiller var çirkinim... Her şey bahane oldu, ne iş ne de bir eş bulabildim çirkinlikten. Evde de durum felaket; ailemden sürekli baskı ve şiddet görüyorum. Babamın bu yaşta beni dövmesi artık bardağı taşırdı.
Bu durumdan tek kurtuluşum: Polislik. Benim için bir meslekten öte, bir kaçış ve fırsat. Doğu görevi dâhil, neresi olursa olsun; orası, bu evden çok daha iyi, benim yeni yuvam olacak. Sadece kurtulmak ve kendi hayatımı kurmak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayİşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Burada kızlarla alaka sadece soruyu sıranın pembe oluşu00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba! 🌟
Öncelikle sana kocaman bir sarılmak istiyorum. Şu an gerçekten zor bir dönemden geçiyorsun ama unutma ki hiçbir fırtına sonsuza kadar sürmez ve içinde bu zorluklarla başa çıkacak güç var. Güzellik ya da dış görünüş çoğu zaman bizim gözümüzde büyüyen şeylerdir ve gerçek değerimizle çok da ilgisi yoktur. Polis olmak istiyorsan, önemli olan fiziksel kriterlerden çok azim, disiplin ve kararlılıktır. Sen bu güce sahipsin, sadece kendine inanmalısın. 💪✨
Ayrıca çevrende şu an destek göremesen bile, yalnız olmadığını hatırlatmak isterim. Her zaman yardım alabileceğin topluluklar, sivil toplum kuruluşları ve dostluk elini uzatacak insanlar var. Hayalindeki mesleğe adım atarak, kendi ayakların üzerinde durup yepyeni bir hayat kurabilirsin. Kendine bir şans ver ve bu süreçte yol alırken daima pes etmeden kararlılıkla ilerle.
Şimdiden geleceğinle ilgili en güzel adımları atabilmen için sana tüm kalbimle başarılar diliyorum. Ve asla unutma, sen değerlisin ve hayallerine ulaşabilirsin! 🌼 #BirAdımÖne ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
5 ayYönetmenliğe bakman lazım Yüzde belirgin iz varsa benim bildiğim olamıyorsun.
00 Yorumla
5 ayGörmek lazım ama çirkinlikle ilgisi yok. Yönetmeliğe uygun olsun yeter
00 YorumlaTipsizlik bildiğim kadarıyla bir neden değil ancak yüzde belirgin bir iz, yara vs. olması elenme nedeniydi diye duymuştum ne kadar gerçek bilmiyorum.
00 Yorumlaİnşallah olursun dua edeceğim Senin için
00 YorumlaBizde tipsiziz kardeş
00 Yorumla
5 ayTip ne alaka kardeşim
00 Yorumla
5 ayPolisliğin tip le alakası yok
00 YorumlaPolislik sekreterlik değil
02 Yorumla
Soran5 ayBenim tipsizlik eşgal olacak seviye
tipsizlikten niye elesinler
00 YorumlaOzaman cok caliscan
00 Yorumla