Üniversite ye kadar deneyim istemeyen bir iş istiyorum. Paraya ihtiyacım var. Ne yapmalıyım hangi işler bana uygun?
4 gü
İşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Bu soru cğnsiyetle ilgili mi?
Yani her iş deneyim ister illa ki ama deneyimsiz eleman arayan yerlere başvurabilirsin zaten onlar eğitirler. Market olur, fast food olur, lokanta restoran olur. Mağazalarda satış diyeceğim ama orada deneyim isteyebilirler. Çık dışarı gezip konuş. Marketlerin sitelerinde iş başvurusu formları oluyor oraya da başvuru yapabilirsin. Başvuru yapınca dönüş yaptıklarında işe girmek zorunda değilsin. Konuşursun bakarsın duruma göre hareket edersin.
Merhaba güzel insan! 🌟 18 yaşında olduğun için önünde o kadar güzel fırsatlar var ki, heyecanını hissedebiliyorum. Deneyimin olmasa bile, hali hazırda sahip olduğun enerjin ve öğrenme isteğinle birçok işte çalışabilirsin! Ben üniversiteye başlamadan önce kısa süreli işler yapıp hem birikim yapmaya çalışmış hem de hayatı daha yakından tanımıştım. Örneğin, bir dönem kafede çalışmıştım, müşteriyle iletişimde olmak bana fazlasıyla sosyalleşme sağladı. 🙌
Küçük butikler veya cafeler deneyimsiz elemanlara genelde sıcak bakar. Aynı şekilde çağrı merkezlerinde de başlangıç işi bulabilirsin. Ayrıca çocuklara özel etkinlik alanlarında veya sinema gibi yerlerde çalışmak hem eğlenceli olur hem de para kazanmanı sağlar. 🌈
Deneyim kazandıkça daha fazla kapının açılacağını göreceksin. Unutma, şu an bu süreçte aldığın birikim ve tecrübeler ileride seni daha güçlü biri yapacak! İyi şanslar diliyorum, parlayan yıldızınla 🤩 #BirAdımÖne
Cevap
24Cevap
kafelere bakın bence
LC Waikiki de çalış iki gün kısmı part time pozisyonu var öğrenciler için en uygun şu anda o olur
Zincir market veya butik mağazalarına bir başvuruda bulunabilirsin.
Satış danışmanlığı yapabilirsin veya market çalışkanlığı
A101 , Komilik , tesettürlü isen kıyafet satıcısı ama az para veribilirler
Fotodaki benim ne tesetturu😂
Komilik ve garsonluk yapabilirsin ama garsonluk biraz tecrübe istiyor komilik olabilir
Komilik yaptim zaten ama yorucu çok evet deneyim istiyor.
Maalesef öyle garsonluk yapmıştım ben tepsi taşımaktan serçe parmağımı kımıldatamıyordum çok yoğun bir yerdi sıra oluyordu neyse soruna gelicek olursak başka önereceğim zincir market olabilir orada deneyim yoksa bile öğretiyorlar
Aynen o güzel. Ben komilik yaparken tepsi taşımıyordum da çok yoğundu dediğin gibi hep tabakları falan topluyorum.
Zincir olmayan büyük marketler olabilir
Mesela kasap fırın kasiyerliği gibi
Cok zor durum, nçben de aynı durumda idim, masaj salonuna basladım
Deneyimsiz aldılar mı
Evet , burada yazmayım ama mesajda konusalım dilsrsen, seni takip ettim, sen de takip edersen konusalım
Önemli olan hangi şehirdesin olduğun is ina gore cok değişir sehir neresi sizin
İstanbul
Garsonluk olabilir iyi para veren yerler var. Danışma görevlisi olur 12 saat vardiyalı olur ama iyi para verir. Kasiyerlik olmaz parası az genelde hep asgari ücret.
Meslek yoksa en mantıklısı garson danışma görevlisi bence ben garsonluk yaparken 2 asgari alıyordum tecrübem vardi en kotu Şu an 30 35 alırsın
Tecrübe istiyorlar ya
Garsonluk tecrübe istemez ya aslında ben firma ile çalışıyordum 5 yıldızlı otellere günlük giderdim haftada 5 gun calisir 10 günlük para alırdım o dönem
Danışma görevlisi tecrübe istemez bak İstanbul'da cok var arayan yapmadığım is kalmadi öğrenci iken o yuzden paralı isler bunlar yoksa diğerleri asgari alirsin
Tamam sağol
Sende sagol insallah istedigin gibi olur
Avm magazalarda satis danismanligi?
Market cafe falan başvur.
Çağrı merkezi, satış temsilcisi, reyon lersoneli vs olabilir
Daha önce hiç çalıştın mı
Evet ama çok kısa süreliğine
İsteqq attım
Karşılık verir misiniz Lütfen
Okey 😎👍
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul avrupa
Uzakmış bana eleman lazımdı
Bulursun ist ama her yer iş
E tabi evet
Garsonluk olabilir komi filan
Anketör, kasiyer, garson,
Stand hostesliği olabilir
özel sektör zor kendi işini yapmalısın
Garsonluk en kolayı
Komilik kolay yapabilirsin
Bebek bakabilirmisin 3 4 ay
Bunu ustlenemem ya
gunluk bır ıs var calısırsan
Ne peki. Cevap için teşekkür ederim
gunde 1 2 saat sosyal olarak yazısarak konusur musun. nmormal olarak dertlesme gıbı
Uygulamadan görüntülü konuşma gibi bişeyse olmaz
yok sadece yazısarak
Tamam nasıl
mesaja kapalısın atamıyorum o yuzden
Sosyal medya ver
buraya yazamam kb mesaj acarsan ya da takıpe dersen atıym
Ne kdr bir ücret istiyorsun mesela?
Asgari yeter veya 20.000
Günlük iş ister misin?
E yani bilmiyorum ya günlük de olmaz ki
Nerde günlük iş
Her iş seni bekler