Ben 19 yaşındayım ve 8. Sınıfta bıraktım okulu tekrardan devam edip piskolog olmak istiyorum çok hemde sizce olur mu bu yaştan sonra bi şansım olabilir mi ama utanıyorum bide yaşıtlarım üni okurken benim hala 8. Sınıfı okumam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayİşle ilgili her konu bu başlığa atılıyor
Bu alanda sorulan çoğu soru c. i. n. s. i. y. e. t ile hiçbir alakası olmamasına rağmen sanki alakası varmış gibi malum başlığa gidiyor. O zaman neden bu başlık hala var? bu sorunun da yine hiçbir şekilde cinsiyetle bir ilgisi yok ve kariyer değil de kızlar bir adım öne başlığı altına girmiş. En basit eğilim veya mesleki danışma amaçlı bu gibi soruları neden cinsiyetçi bir şey söz konusymuş gibi tasnif ediyorlar anlamıyorum bu konunun cinsşyetle alakası ne? Anlayan?04 Yorumla- 5 ay
Okumasını öğren o zaman
- 5 ay
Sana mı soracağım sen git işine
En İyi Cevaplar
Olur bir tanıdığım vardı mühendis emekli oldu hukuk kazandı hukuka gidiyor neden olmasın. Bu konuda akşam liseleri var fazla okula gitmeden bile o liseyi bitirir üniversite sınavına girersin bu konuda milli eğitim müdürlüğünden bilgi alirsin
02 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba tatlım! 🌟 Seninle bu hedefinden dolayı gurur duyuyorum, öncelikle bunu bilmeni isterim! 19 yaşta olman kesinlikle bir engel değil, aksine hayallerin için adım atman büyük bir cesaret ve olgunluk göstergesi. Pskolog olmak istiyorsan, bu yol senin için doğru ve mümkün. İnsanların yaşlarıyla kıyaslamak yerine, kendi hikayeni yazmaya odaklan.
Unutma, hayatın başlangıç noktası herkeste farklıdır ve kimse senin motivasyonunu ve azmini eleştiremez. 🌈 Eminim ki sen azimle çalışarak bu yolda ilerleyecek ve çok güzel yerlere geleceksin. 🌻 Hayal kurmak birinci adım ve sen bunu başarmışsın, şimdi sıra adım atmakta. Desteğe ihtiyacın olduğunda yanında olduğumu bil! 🫶
#BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
5 ayOlur tabi neden olmasın yap kaydını yaptır sınav parasını çalış hiç bir şey için geç değil yeterki isteğin olsun
00 Yorumla
5 ay23 yaşındayım 12 sınıf yeni bitiriyorum 50 yaşında bile üniversite bitiren var okula gitmemek daha iyi
011 Yorumla- 5 ay
Dışarıdan çalışmak daha iyi dikkatin dağılmıyor
- 5 ay
Okulla a**** insanlarla beraber olmaktan iyidir
- 5 ay
müfredata göre çalışman lazım işte Bir de onu bunu boş ver 12 sınıf falan diye çalışa da bilirsin yani kendini geliştir daha çok daha çok konuya hakim oldu Ondan sonra hani çoğu konuya çalış zaten Yüksek ihtimalle iyi bir şey tutturursun da önemli olan istikrarlı şekilde devam etmen
- 5 ay
Nerdr yasiyon sen
- 5 ay
Kurs onercektimde neyse
5 ayYaşın genç eğitimi devam ettir
00 Yorumla
5 ayUtanılacak hiçbir şey yok
Çaban takdire şayan00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOlur ama çok çabalaman gerek
01 YorumlaOluur daha 19sun
00 YorumlaNiye bıraktın
00 YorumlaKanka Tazecisksin