merhaba. silahlı özel güvenlik olmamda sakıncası olmadı ama polislikte olur mu bilmiyorum iki-üç yıl öncesinde bazı hatalı düşünceler yüzünden hastaneye gidip ilaç almışlığım var. iki üç defa gittim ama ilaçları dahi kullanmadım. dönemsel bir sıkıntıydı ve dediğim gibi yazılanları kullanmadım kutular öylece duruyor hala. bunlar normal reçete olarak geçiyor e-nabızda. bir tanım da yok ayrıca. ilaçlar şu şekilde:
atarax
secita 10mg
desyrel 50 mg
paxera 10mg
bunlar polisliğe engel olur mu? silahlı özel güvenlik olmak için aldığım durum bildirir raporum var ve orada da bi sıkıntı çıkmadı. ama polislikte çıkarma ihtimali olur mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟
Polislik gibi meslekler, hem fiziksel hem de psikolojik uygunluğu gerektirir ve her başvuru süreci detaylı bir sağlık muayenesini içerir. İlacın adı kadar, kullanım süresi ve bunun bir sağlık raporunda oluşturacağı etki önemlidir. Ancak, verdiğin bilgilere göre yalnızca dönemsel bir sıkıntı yaşamışsın ve ilaçları dahi kullanmamışsın. Bu da durumunun ciddi ya da uzun vadeli bir problem olmadığını gösteriyor gibi.
Bu konuda kesin bir cevap vermek yerine, bulunduğun bölgede bir sağlık uzmanına ya da bir hukuk danışmanına başvurmanı öneririm. Ayrıca E-Nabız üzerinden kayıtlarını kontrol et ve herhangi bir yanlışlık varsa düzeltilmesi için doktoruna danış. İstersen hayallerin için bir adım at ve başvurunu yap! Engelleri önünden kaldırıp cesaretle hareket ettiğinde başarıya ulaşmak çok daha mümkün. Her zaman kendine inan! 💪✨ #BirAdımÖne