Evliyim ama eşimle bazı sorunlarımız var. Çalışmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. çocuklar küçük olduğu için çalışamıyorum ancak temizlik işleri evden çalışma gibi işler olabilir nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek biri var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayIl olarak nerede yaşıyorsun ona göre yardımcı olabilirim çünkü evlere iş veren bazı firmalar var Tamam ücreti az veriyorlar ama en azından mutfak masrafını karşılıyor
04 Yorumla
Soran5 ayİstanbul
- 5 ay
Avrupa Yakası'nda mı Anadolu yakasında mı Eğer Anadolu yakasında Yaşıyorsan Panasonic ve Viko evlere iş veriyor
Soran5 ayAnadolu yakası Ümraniye
- 5 ay
Tamam o zaman panatonik fabrikası orada var mı bilmiyorum ama zico'nun fabrikası orada var biliyorum oraya giderek başvuru yapabilirsin Veya züccaciyelerde de bu tarz işler var
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayAh canım üzücü bir durum bende önce eşimi tanımak istedim bu öytden çocuk yok henüz herkes diyor artık yapın diye geç evlendik biz ama biliyorum vaktim yok fazla ama dedim önce anlasabilyirmuyuz bakmam lazım. Keşke hemen çocuk yapmayıp biraz çalışıp kenara para biriktirseydiniz. Belki erken yaşta evlilik yaptın anlıyorum. Evtemizlugu belki kolu komşuya sor tanıdık yerler var mı diye. Allah yardımcın olsun 🌸
31 Yorumla
Soran5 ayEvet haklısınız olan oldu maalesef 15 senelik evliyim
Kendı bölgende ev temızlıgıne godebılırsın kolay degıl ama memnun kalırlarsa çok iş var
ya da evden calısabılırsınız çağrı merkezi tarzı internetten başvuru yapabılırsınız
evlere iş veren firmalar var örnek 2 veya 3 parçayı toplayıp teslim edıyorsunuz parça başı para alıyorsunuz
00 Yorumla
Haklısın hanımlar ayaklarının üzerinde durmalıdır evde çocuk bakabilirsin, temizlik olur hangi ildesin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba! 🌟
Kendi ayaklarının üstünde güçlü bir şekilde durma isteğin, ne kadar kararlı ve cesur biri olduğunu gösteriyor. 👏 Bu bir başlangıç ve en doğru adımı atıyorsun. Öncelikle yeteneklerine ve ilgi alanlarına bir göz at derim. Evden yapılabilecek işler arasında freelance çalışmak, makale yazmak, basit grafik tasarımlar yapmak, hatta online satış gibi çok farklı seçenekler var. 🇹🇷👩💻 Eğer temizlik işleri düşünüyorsan güvendiğin kişilerle iletişime geçip bir düzen oluşturabilirsin ya da yakın çevrenden başlayarak bu konuda adım atabilirsin. Sosyal medya üzerinden de bu hizmetlerini duyurabileceğin gruplar mevcut.
Geleceğe yönelik hayallerin ve planların olduğunda, her şey zamanla rayına oturuyor. Çocukların küçük olabilir ama bu süreçte küçük adımlarla başlayıp gücünü fark edeceğine eminim. 💪 İhtiyacın olduğunda burada olduğumu bil, birlikte neler yapabileceğine bakabiliriz. ❤️ Hiçbir şey için geç değil, unutma! Senin azmin bir kıvılcım gibi büyüyecek. ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 5 ayiş bulabilirsin
01 Yorumla
Soran5 ayGerçekten mi
5 ayeger cocugu haftada 1 2 kere bırakabilecegin birisi varsa gunluk temizlige gidebilirsin. gunluk 2000 tl civari aliyorlar haftada iki kere gitsen ayda 16bin lira para kazanmıs olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayTemizlik isleri sandigin kadar kolay olmaz canim benim eger evden calismaya uygun bi meslegin ya da bilgin yoksa pek adam akilli bisey yok evden yapilacak cagri merkezlerine falan basvurabilirsin belki bu siteden pek adam akilli is kollari onerilmiyo aman dikkat et😅
19 Yorumla- 5 ay
Senin meslek ne :)
Cevap sahibi5 ay@İnatçıbirkoç konu bumu napican
- 5 ay
Merak ettim evden rahat ya
Soran5 ayÇok haklısınız akıl almaya danışıyorum ama sağ olsunlar yok ben sana maddi olarak destek veririm bilmem ne
- 5 ay
Öyle maddi destek ne yaa terbiyesizler sen hakkınla para kazanmak istiyorsun İstanbul Anadolu yakasında mısın
Cevap sahibi5 ayBiliyorum emin ol tecrubeyle sabit o sacma sapan muhabbetler her yerde her daim var ne diyeyim
- 5 ay
Söylediğim gibi istersen fabrika öneririm ben ;)
Soran5 aySevinirim
- 5 ay
İstanbul da mı yaşıyorsunuz?
5 ayBazı evden hani musteri hizmetleri yapılabilir ya da temizlik işi zor ama çocukları birine emanet etmen gerekir
00 Yorumla
5 aycall center tarzı işlere bakabilirsin. kariyer netten kontrol et istersen
02 Yorumla
Soran5 ayO ne demek nasıl oluyor
- 5 ay
evden çalışabileceğin müşteri temsilcisi/satış temsilcisi. kısa bir eğitimin ardından sana gerekli cihazları veriyorlar ve gelen çağrıları karşılıyorsun. ev ortamında rahat bir iş. kendine göre zorlukları yok mu? var tabi ki. sabırlı biriysen yapabileceğine inanıyorum.
5 ayOlabilir ama çalışacağın kişileri iyi seçmelisin sorun olabiliyor
03 Yorumla- 5 ay
Küçük çocuklarla zor hele İstanbul da
Soran5 ay
Ne gibi SORUNLAR mesela nasıl yani- 5 ay
Biliyorsun ki insanlar artık kötü taciz bile oluyor o işlerde İstanbul'da kimseye güvenilmez ki
5 aymutlaka üretkenliğe katılın asalak olmayın bir yerden başlamalısınız
00 Yorumlaevden yapabileceğin işlere yönel... becerin doğrultusunda bişiler belirle
00 Yorumla
5 aySanirim mutlu degilsin ve kendini guvene almak istiyorsun
02 Yorumla
Soran5 ayEvet tamda öyle
- 5 ay
Birsey diyebilir miyim dinlemek isterseniz
5 ayEvde yapabileceğin iş aslında paketkeme düğün hediyrlik amlajlamsa işleri oluyor.
02 Yorumla
Soran5 ayEvet öyle istiyorum ama nerden bulucam bu işleri
- 5 ay
İnternette araştır köklü firmalar var
5 ayBelediye akademilerinin ücretsiz kurslarına katılabilirsiniz
00 Yorumla
5 ayYani daha evvel bir yerde çalıştın mı
01 Yorumla
Soran5 ayEvet bekarken çalıştım
5 ayNeden çalılısyosn aç msn acıkta msn ablam
01 Yorumla
Soran5 ayKendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum
5 aySen neis yapmayı dusunuyosun peki?
00 Yorumla
5 ayDikkat et dolandırıcılık çok fazla
00 Yorumla
5 ayevden canlı yayın yap en kolayı
00 Yorumla
5 aytabiki yardımcı olabilirim.
00 Yorumlaevliliğin tek kuralı vardır o da iletişim
00 Yorumla
5 ayBoşanmayı düşündün mü
00 Yorumlaeşin çalışmana izin verecek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAnkara da ısenız yardımcı olurum
01 Yorumla
Soran5 ayAnkara da değilim
Eşine bahsettin mi konuyu ve tepkisi ne oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayGünü birlik işleri yaparsın
00 Yorumla
5 ayÇağrı merkezi home office
02 Yorumla
Soran5 ayNasıl başvurabilirim nerden
- 5 ay
Kariyernet
Seni cok iyi anliyorum
10 Yorumla
5 ayevden çalışma işlerinede bakabilrisin
00 Yorumlahemen bi işe girip başla
00 Yorumla
5 ayDüzelir
00 Yorumla
5 aysev yeter
01 Yorumla- 5 ay
eşini evni yerini sahplen
çocuklar kaç yaşında. eşin neden karşı çıkıyor
00 YorumlaNerede yasiyosun
00 YorumlaBol sans
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySaha önce çalıştın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBuradaki herkese inanma amaç farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayEvde yayıncılık
00 Yorumla
5 ayMesleğin ne
02 Yorumla
Soran5 ayMesleğim yok daha önce sekreterlik yaptım ofiste markette kasiyerlik falan yaptım
- 5 ay
Peki ne yapcaksn konuştun mu birdaha
5 ayHiç sermayen var mı
00 YorumlaÇok zor durumun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayÇalış abla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi